T TmXinhua 80+ Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 Çarşamba, 17:48 #1 pubg mobile hesabı satacağım alıcı itemburda sitesine ilan koy ordan alıyım diyor sorun yaşarmıyım?
P PomakG 80+ Katılım 7 Kasım 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cuma, 18:40 #2 Hayır değil bende satıyorum hesabımı sürekli dolandırmak için sahte sitelere cekip yalandan Sms atıyorlar Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cuma, 18:40 Dolandırıcılar birde satmayanca ordan küfür ediyolar
Hayır değil bende satıyorum hesabımı sürekli dolandırmak için sahte sitelere cekip yalandan Sms atıyorlar Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cuma, 18:40 Dolandırıcılar birde satmayanca ordan küfür ediyolar
P PomakG 80+ Katılım 7 Kasım 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cuma, 18:51 #3 Daha ordaki sahte temsilci bana yazmadan karsıdaki bana yazılanı biliyordu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cuma, 18:52 Kabasakaldan satıyorum sürekli farklı sitelere çekmwyw calısmalar. Ya da wp den wideo isteme ayagına tel noyu öğrenip sahte sms oluşturmalar
Daha ordaki sahte temsilci bana yazmadan karsıdaki bana yazılanı biliyordu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cuma, 18:52 Kabasakaldan satıyorum sürekli farklı sitelere çekmwyw calısmalar. Ya da wp den wideo isteme ayagına tel noyu öğrenip sahte sms oluşturmalar
hasanöz25125 80+ Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 4 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 03:01 #4 Yani dostum ben 6 7 ay oluyor mobile Legend sattım temsilci yağmur hanım vardı bir sorun yaşatmadı PUBG u bilemem bide e ticaret devlet onayı var ona güvendim ilan attım bir sıkıntı yaşamadım gene kendin bilirsin
Yani dostum ben 6 7 ay oluyor mobile Legend sattım temsilci yağmur hanım vardı bir sorun yaşatmadı PUBG u bilemem bide e ticaret devlet onayı var ona güvendim ilan attım bir sıkıntı yaşamadım gene kendin bilirsin
Ş Şahin Demirel 80+ Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 5 dakika önce #5 ben bu site üzerinden 3 tane hesap sattım komisyon 3 mü 4 mü ne kesiyordu ben yaptığımda bi sorun yaşamadım 2 hafta önce satış yaptım paramı çektim Ekler destek .webp 12.4 KB · Hit: 1
ben bu site üzerinden 3 tane hesap sattım komisyon 3 mü 4 mü ne kesiyordu ben yaptığımda bi sorun yaşamadım 2 hafta önce satış yaptım paramı çektim