Itemsatış chatgpt hesap alınır mı ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Lehçe çalışmak için yapay zeka lazım fotoğraf atıcam o bana yardımcı olucak, alınır mı bu hesaplar ?

Hocam alırsın da hepsi 1 aylık hesap olduğu için her yeni hesap aldığınızda eski sohbetler gidicek bu önemli değilse alın ama kod sistemi varsa belki o şekilde veriliyordur

Hocam alırsın da hepsi 1 aylık hesap olduğu için her yeni hesap aldığınızda eski sohbetler gidicek bu önemli değilse alın ama kod sistemi varsa belki o şekilde veriliyordur
o bana dert değilde hesaplar paylaşımlı ise ve yoğunluk olup kullanılamıyorsa bazen hiçbir anlamı kalmaz o zaman benim için

o bana dert değilde hesaplar paylaşımlı ise ve yoğunluk olup kullanılamıyorsa bazen hiçbir anlamı kalmaz o zaman benim için
Dediğiniz olabilir çünkü ucuz fiyata satılıyor almadan önce satıcıya sorarsanız veya açıklamaya bakarsanız daha garanti olur

Dediğiniz olabilir çünkü ucuz fiyata satılıyor almadan önce satıcıya sorarsanız veya açıklamaya bakarsanız daha garanti olur
itemsatis gibi bir yerde satış yapan hiçkimsenin öyle bir konuda dürüst olabilceğini düşünmüyorum sanırım en mantıklısı düz chatgpt satın almak

Ancak mecbursan alınır.Hesap satış sitelerinin hiçbirinde hiçbir satıcı sorunsuz hesap teslim etmedi bana.Eğer verdiğim para bana koymaz peşine de düşmeyecegim diyorsan alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak mecbursan alınır.Hesap satış sitelerinin hiçbirinde hiçbir satıcı sorunsuz hesap teslim etmedi bana.Eğer verdiğim para bana koymaz peşine de düşmeyecegim diyorsan alınır.
ek olarak eğer almaya karar verirsen yaşayacagın sorunlar şunlar ; 1-Günlük soru limiti olacak , 2-Sürekli hesap şifre değişimi olacak, 3-Satıcıdan destek alamayacaksın veya çok geç alacaksın , 4-En son artık bıkıp uğraşmayacaksın veya uğraşıp sinir olacaksın.

o tarz sitelerde'ki çoğu şey sorunlu çıkıyor. tabi tam olarak alınamaz diyemem satıcıya bağlı bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,163
Üyeler
174,508
Son üye
marpas
Geri