o bana dert değilde hesaplar paylaşımlı ise ve yoğunluk olup kullanılamıyorsa bazen hiçbir anlamı kalmaz o zaman benim içinHocam alırsın da hepsi 1 aylık hesap olduğu için her yeni hesap aldığınızda eski sohbetler gidicek bu önemli değilse alın ama kod sistemi varsa belki o şekilde veriliyordur
Dediğiniz olabilir çünkü ucuz fiyata satılıyor almadan önce satıcıya sorarsanız veya açıklamaya bakarsanız daha garanti oluro bana dert değilde hesaplar paylaşımlı ise ve yoğunluk olup kullanılamıyorsa bazen hiçbir anlamı kalmaz o zaman benim için
itemsatis gibi bir yerde satış yapan hiçkimsenin öyle bir konuda dürüst olabilceğini düşünmüyorum sanırım en mantıklısı düz chatgpt satın almakDediğiniz olabilir çünkü ucuz fiyata satılıyor almadan önce satıcıya sorarsanız veya açıklamaya bakarsanız daha garanti olur
ek olarak eğer almaya karar verirsen yaşayacagın sorunlar şunlar ; 1-Günlük soru limiti olacak , 2-Sürekli hesap şifre değişimi olacak, 3-Satıcıdan destek alamayacaksın veya çok geç alacaksın , 4-En son artık bıkıp uğraşmayacaksın veya uğraşıp sinir olacaksın.Ancak mecbursan alınır.Hesap satış sitelerinin hiçbirinde hiçbir satıcı sorunsuz hesap teslim etmedi bana.Eğer verdiğim para bana koymaz peşine de düşmeyecegim diyorsan alınır.