Neler Yeni

İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
Merhaba arkadaşlar, itemsatış gibi yerlerden CapCut Pro yıllık veya Canva Pro gibi ürünler alınır mı? Güvenli midir? Ve aldıktan sonra uzun vadede sıkıntı çıkabilir mi?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Alınır güvenilir

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Kayra Onat
sorun çıkmaz bence de

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Sorun çıkmaz diye ne göre net konuşuluyor anlamadım. Bu gibi sitelerden birinden sınırsız ibaresiyle satılan hesaplardan birini almıştım. 2 ay sonra hesaba erişimi kaybettim. Zaten linkte de hesap verilecek ve bilgiler değişmemektedir yazıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Sorun çıkmaz diye ne göre net konuşuluyor anlamadım. Bu gibi sitelerden birinden sınırsız ibaresiyle satılan hesaplardan birini almıştım. 2 ay sonra hesaba erişimi kaybettim. Zaten linkte de hesap verilecek ve bilgiler değişmemektedir yazıyor.
Bilgileri değişen hesaptan alacaksın, biraz gözü açık tutmak lazım. Yıllardır bir yanlışını görmedim 2 bin dolandırıldım hemen paramı geri verdiler 30 dakika sürmüştü. Babadır yani.

TahinPekmez

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, itemsatış gibi yerlerden CapCut Pro yıllık veya Canva Pro gibi ürünler alınır mı? Güvenli midir? Ve aldıktan sonra uzun vadede sıkıntı çıkabilir mi?
ilanin açıklamasini oku al. 1 yillik der ama 1 ay garantili der. ömür boyu garanti olani al. güvenilir satici bak. ben 5 binlik toplamda ürün almışımdır.

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
ilanin açıklamasini oku al. 1 yillik der ama 1 ay garantili der. ömür boyu garanti olani al. güvenilir satici bak. ben 5 binlik toplamda ürün almışımdır.
peki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerler

TahinPekmez

80+ Silver
peki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerler
itemsatış güvenli zatende benim demek istedeğim satıcılara dikkat et. dolandıramazlar zaten 1 gün onay süren var.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
Top Bottom