Peki ben mesela CapCut Pro 1 yıllık alacağım uzun vaadede bir sıkıntı çıkar mı?Alınır güvenilir
çıkmazPeki ben mesela CapCut Pro 1 yıllık alacağım uzun vaadede bir sıkıntı çıkar mı?
peki ödeme yöntemleri nasıldır güvenlir misorun çıkmaz bence de
sanal kart falan oluşturup deneyebilirsinizpeki ödeme yöntemleri nasıldır güvenlir mi
Bilgileri değişen hesaptan alacaksın, biraz gözü açık tutmak lazım. Yıllardır bir yanlışını görmedim 2 bin dolandırıldım hemen paramı geri verdiler 30 dakika sürmüştü. Babadır yani.Sorun çıkmaz diye ne göre net konuşuluyor anlamadım. Bu gibi sitelerden birinden sınırsız ibaresiyle satılan hesaplardan birini almıştım. 2 ay sonra hesaba erişimi kaybettim. Zaten linkte de hesap verilecek ve bilgiler değişmemektedir yazıyor.
ilanin açıklamasini oku al. 1 yillik der ama 1 ay garantili der. ömür boyu garanti olani al. güvenilir satici bak. ben 5 binlik toplamda ürün almışımdır.Merhaba arkadaşlar, itemsatış gibi yerlerden CapCut Pro yıllık veya Canva Pro gibi ürünler alınır mı? Güvenli midir? Ve aldıktan sonra uzun vadede sıkıntı çıkabilir mi?
peki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerlerilanin açıklamasini oku al. 1 yillik der ama 1 ay garantili der. ömür boyu garanti olani al. güvenilir satici bak. ben 5 binlik toplamda ürün almışımdır.
itemsatış güvenli zatende benim demek istedeğim satıcılara dikkat et. dolandıramazlar zaten 1 gün onay süren var.peki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerler
Kendi siteleripeki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerler