Dx Muum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 109
ben ve arkadaşım vp aldık ikimize de sorunsuz hızlı şekilde geldi bence güvenebilirsinixsitede oyun hesabı sattım ve o parayı kullanabılmem için kimlik fotoğrafımı istiyor site ama siteyi kullanan çok kişi var bazı satıcılar sitede 20k 30k hesaplar satmışlar sizce kimlik fotoğrafımı vermeli miyim
Hocam ama benden kimlik bilgilerimi istiyor vp almakla kimlik bilgilerinin arasinda cok fark var bende vp aldim sorun yasamadim ama parami cekmek icin kimlik bilgileri istiyorben ve arkadaşım vp aldık ikimize de sorunsuz hızlı şekilde geldi bence güvenebilirsinix
@Dx Muumsitede oyun hesabı sattım ve o parayı kullanabılmem için kimlik fotoğrafımı istiyor site ama siteyi kullanan çok kişi var bazı satıcılar sitede 20k 30k hesaplar satmışlar sizce kimlik fotoğrafımı vermeli miyim
Evet güvenilir. Nereden anladın diye soracak olursan o kadar kişi alışveriş yapmış akılsız değillerdir herhalde.
Sitede kısa bir süre satış yaptım site güvenilirsitede oyun hesabı sattım ve o parayı kullanabılmem için kimlik fotoğrafımı istiyor site ama siteyi kullanan çok kişi var bazı satıcılar sitede 20k 30k hesaplar satmışlar sizce kimlik fotoğrafımı vermeli miyim
Bende buna gönderme yaptım .d