Trendyol ve Hepsiburada hocam. Bir ara VatanGame de güzel indirimler oluyordu ama aylar önce almıştım en son şuan durumu nasıldır bilmiyorum.Aga Vp Alacam Güvenilir Uygun Bi Site Var mı Bildiğiniz
Hocam itemsatis Nasıl Güvenilir miTrendyol ve Hepsiburada hocam. Bir ara VatanGame de güzel indirimler oluyordu ama aylar önce almıştım en son şuan durumu nasıldır bilmiyorum.
Şuan en ucuz klasgame. Bir aralar vatangame daha ucuzdu ama şuan klasgame daha ucuzAga Vp Alacam Güvenilir Uygun Bi Site Var mı Bildiğiniz
Güvenilir Demi bi Sıkıntı Çıkmaz itemsatış ve Klasgame için söylüyorum HocamŞuan en ucuz klasgame. Bir aralar vatangame daha ucuzdu ama şuan klasgame daha ucuz
itemsatışı bilmiyorum ama ben klasgameden alıyorum ve güvenilir.Güvenilir Demi bi Sıkıntı Çıkmaz itemsatış ve Klasgame için söylüyorum Hocam
eyvAllah abeitemsatışı bilmiyorum ama ben klasgameden alıyorum ve güvenilir.
İtem satış guvenilir ama söyle yaparsan en uygunu boyle gelir Hepsiburada premium 8500vp 590 tl ye gelir nays ile alirsan 531 tl oluyoreyvAllah abe
pre yok bende abi hemde o kadar yüksek yatırmayacam şimdilik eyw amaİtem satış guvenilir ama söyle yaparsan en uygunu boyle gelir Hepsiburada premium 8500vp 590 TL ye gelir nays ile alirsan 531 TL oluyor
eyw abiFazla kelime kurmaya gerek yok, Güvenilir.