İtemSatış güvenilir mi?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,503
arkadaşlar 1 aylık minecraft almak istiyorum ve sadece 20tl, buradan bazı arkadaşlarım alışveriş yaparken dayımda hesaplarını satıyor. ama yinede bir danışmak istedim alan arkadaşlar bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyler ise çok sevinirim . teşekkürler

Satıcının puanına, yorumlarına vs. bak eğer iyi ise alınır.

hocam şu ana kadar 36k başarılı satışı var vs 10/10 puan almış
genelde böyle satıcılar güvenli zaten sen onay vermezsen paran sende kalır itemsatışda ilk önce adam botları atsın sonra sende satışı onayla garantiye al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde böyle satıcılar güvenli zaten sen onay vermezsen paran sende kalır itemsatışda ilk önce adam botları atsın sonra sende satışı onayla garantiye al.
Botları atsını örnek verdim.

hocam anlamadım sarı sitedeki param güvende gibi mi?

anladım hocam botları atsın/keyi atsın gibi

hocam anlamadım sarı sitedeki param güvende gibi mi?

anladım hocam botları atsın/keyi atsın gibi
onun gibi dostum alıyorsun ama onaylamadığın sürece karşı tarafa para gitmiyor eğer herhangi bir dolandırma işlemi yaparsa 24 saatte paran geri geliyor onaylamadıysan

onun gibi dostum alıyorsun ama onaylamadığın sürece karşı tarafa para gitmiyor eğer herhangi bir dolandırma işlemi yaparsa 24 saatte paran geri geliyor onaylamadıysan
saolun hocam

Geri