Neler Yeni

İtemsatış ile ilgili problem büyük.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Merhabalar, 4 gün önce bir hesap sattım ve kişi bana "Yönetici 2 saat önce Satıcıya size iade sağlaması için sms ve email gönderildi. 48 saat içerisinde iade sağlamazsa satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Şikayetiniz sonrası satıcının tüm bilgileri savcılık ile paylaşılacaktır. Sağlıklı günler dileriz." Böyle bir mesaj attı ne yapabilirm acaba?

Kişiyle 4 gündür uğraşıyorum fakat hesap kurtarma vs ayağına Tc kimlik numarası-Kart no-isim soy isim gibi özel bilgileri istediler. sitede iade yapmamı istiyor fakat bana hesabımı geri vermiyorlar.

Şimdide kişi bana ibanını atıyor ve parasını istiyor 4 gündür bunun ile uğraşmaktan sıkıldım.

Nasıl bir yol izleyebilirm acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesap karşılığında 500 tl aldım

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Hesabı geri almaya felan çalıştınız mı yoksa hesap karşı tarafta mı hala?

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabı geri almaya felan çalıştınız mı yoksa hesap karşı tarafta mı hala?
Ben hesap ile ilgili hiçbir şey yapmadım karşı taraf hesap kilitlendi vs yazdı sonrasında tehditler savurmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Ben hesap ile ilgili hiçbir şey yapmadım karşı taraf hesap kilitlendi vs yazdı sonrasında tehditler savurmaya başladı
Sizi dolandırıyor büyük ihtimal. Hesap satma işlerine bu yüzden girilmez.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Sizi dolandırıyor büyük ihtimal. Hesap satma işlerine bu yüzden girilmez.
Site yönetiminen gerekli kanıtları yolladım. fakat yine de bana destek olmamı söylüyolar

Ve hesabı geri almadan iade yapmamı istiyor alıcı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Site yönetiminen gerekli kanıtları yolladım. fakat yine de bana destek olmamı söylüyolar

Hiç bir şey yapma kardeşim ne hesabı sattın bilmiyorum ama hesap satışı yasal değildir muhtemelen. Hakkında hiç bir işlem yapamazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader

Benim tavsiyem vermeyin parayı hem hesabı hem de parayı geri alacak akıllı ********. Zaten hesap alımlarında resmi olarak haksız çıkar alan kişi öyle biliyorum. Siz direnin bence.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Benim tavsiyem vermeyin parayı hem hesabı hem de parayı geri alacak akıllı ********. Zaten hesap alımlarında resmi olarak haksız çıkar alan kişi öyle biliyorum. Siz direnin bence.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Hiç bir şey yapma kardeşim ne hesabı sattın bilmiyorum ama hesap satışı yasal değildir muhtemelen. Hakkında hiç bir işlem yapamazlar.
size de teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Hatta hesabı da alabiliyorsan al geri keyfine bak itemsatış ve gamesatış sitelerinden korkmana gerek yok.

Son düzenleme:

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail

NightWish2434

80+ Silver
Merhabalar, 4 gün önce bir hesap sattım ve kişi bana "Yönetici 2 saat önce Satıcıya size iade sağlaması için sms ve email gönderildi. 48 saat içerisinde iade sağlamazsa satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Şikayetiniz sonrası satıcının tüm bilgileri savcılık ile paylaşılacaktır. Sağlıklı günler dileriz." Böyle bir mesaj attı ne yapabilirm acaba?

Kişiyle 4 gündür uğraşıyorum fakat hesap kurtarma vs ayağına Tc kimlik numarası-Kart no-isim soy isim gibi özel bilgileri istediler. sitede iade yapmamı istiyor fakat bana hesabımı geri vermiyorlar.

Şimdide kişi bana ibanını atıyor ve parasını istiyor 4 gündür bunun ile uğraşmaktan sıkıldım.

Nasıl bir yol izleyebilirm acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesap karşılığında 500 TL aldım
Hesabı maili ile birlikte tertemiz teslim ettiysen dava açamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,335
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom