İtemsatış Minecraft Hesabı

BORAAAAA

80+
Reaksiyon skoru
0
itemsatış dan herşeyi değişen hesap aldım ve sanırım 14 gün bişey yapmamız gerekiyomuz ne gibi şeyler yapmıyacaz acaba hesap değiştirmemi e posta değiştirmemi yardımcı olursanız sevinirim param boşuna gitsin istemiyorum

itemsatış dan herşeyi değişen hesap aldım ve sanırım 14 gün bişey yapmamız gerekiyomuz ne gibi şeyler yapmıyacaz acaba hesap değiştirmemi e posta değiştirmemi yardımcı olursanız sevinirim param boşuna gitsin istemiyorum
telefon numarası ekle e posta ekle outlook ta mail değişmez çünkü adamın bilmediği bir e posta adresi ekle ilk o e postaya kod gidiyo sonra girebiliyon 2 doğrulama kesinlikle aç ama satıcı güvenilir değilse hesabı her türlü kendine çekebilir bunu unutma

Ne yaparsan yap asıl sahibi ugrasirsa kapattirir
Ucuza almalik bu hesaplar umarım çok para vermemissindir

Ne yaparsan yap asıl sahibi ugrasirsa kapattirir
Ucuza almalik bu hesaplar umarım çok para vermemissindir
item satışta satılanlar genelde çalıntı hesap oluyo zaten ama ben geçen sene arkadaşımın arkadaşından aldım 200 tl ye hiç bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,676
Üyeler
202,359
Son üye
Mehmet374
Geri