Neler Yeni

İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

cruzershi

80+
Reaksiyon skoru
103
Merhaba hali hazırda 4070 super sistemim var. TV'den yatarak oyun oynama gibi bir düşüncem var. TV ile pc arasındaki mesafe fazla taşımak vs çok uğraştırıcı olur. Bende PS5 bakmaya karar verdim. İthalatçı garantiyle bilkom garantili arasında 10k kadar fark var. Hayatımda hiç konsol kullanmadım. İthalatçı garantili alınır mı amazondan vs.

ps5 alırsanız oyunlar için ekstra para ödersiniz.
ithalatçı satan firmanın garanitisi yurtdışı ürünüdür muhtemelen bilkomda Türkiye distrubutoru arada 25-26kya falan düşüyor indirmle .

Merhaba hali hazırda 4070 super sistemim var. TV'den yatarak oyun oynama gibi bir düşüncem var. TV ile pc arasındaki mesafe fazla taşımak vs çok uğraştırıcı olur. Bende PS5 bakmaya karar verdim. İthalatçı garantiyle bilkom garantili arasında 10k kadar fark var. Hayatımda hiç konsol kullanmadım. İthalatçı garantili alınır mı amazondan vs.

Kurumsal konsol satıcısı ise alınır.

ps5 alırsanız oyunlar için ekstra para ödersiniz.
ithalatçı satan firmanın garanitisi yurtdışı ürünüdür muhtemelen bilkomda Türkiye distrubutoru arada 25-26kya falan düşüyor indirmle .
Mediamarkt Vatan vb gibi yerlerde mi oluyor sadece bilkom garantili olanlar sanırım indirim takip etmek daha mantıklı o fiyatlara düşüyorsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurumsal konsol satıcısı ise alınır.
İncehesapta gördüm burdan alınır mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,702
Üyeler
173,412
Son üye
karalikralı
Geri