İthalatçı vs Bilkom Garantili PS5

Wearm

80+
Reaksiyon skoru
8
Sizce hangisi alinmali aradaki fiyat farki degermi? Amazondan alacağım guvenilirdir heralde.

Sizce hangisi alinmali aradaki fiyat farki degermi? Amazondan alacağım guvenilirdir heralde.
sony eurovisia garantili olsun (yanlış yazmiş olabilirim kb)

Sağlam bir konsol satıcısından alırsanız aradaki farka değmez. Neobil adlı satıcı da pek sağlam durmuyor açıkçası.

Hocam baya arastirdim ama n11 de buldum 20.000 TL ye n11'den Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/sony-plays...-ithalatci-garantili-46158593?magaza=kafkasda bu nasil?

Sahibinden sitesinde Kahraman Konsol var. Mağazaları Kadıköy'de. N11'deki satıcı puanları anormal derecede yüksek. O yüzden alışveriş yapmak için tercih ettiğim bir site değil.

tr garantili alınmaz bilkom iyi firma degil hiçbir zaman sony nin resmi garantisi olmayacka fazla para vermeye deymez git sahibinde konsol işi yapan yerlerden alabilrisiniz

Biz daha 2 ay önce kahraman konsoldan 2 kollu cd versiyon kutulu vs. 17.500e aldık

kral ben Vatan'dan almıştım 27k verip. Eğer böyle bir takıntın yoksa garantisi olsun falan, fazla para vermene gerek yok konsolda sıkıntı çıkması çok zor bir ihtimal. Şehrindeki bir satıcıdan alırsan en azından bir sıkıntı çıktığında oraya ulaşıp yardım isteyebilirsin fiziki bir yer olur gidebileceğin. İnternetten sipariş vermeni çok tavsiye etmem o konuda.

Hangisi ucuzsa onu al tr deki garantiler sadece kelimeden ibaret zaten muhattap bulamıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,339
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri