Neler Yeni

İTOPYA 2. EL PARÇA MO VERİYOR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar itopyadan hazır sistem aldım bu fiyat farklılığı nedir ürünler sıfır değil mi

Ekler

• IMG_6134.png
    IMG_6134.png
    526.1 KB · Hit: 124
  • IMG_6135.png
    IMG_6135.png
    711 KB · Hit: 122

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.
Hocam aslında ben vade farkına üzülmedim ne yapayım nakit param yok ben sadece bana söylenenleri kagaya taktım kazık yemişsin geçmiş olsun demelerine üzüldüm 1 sene sonra sarıp tek tek daha iti parçalarar ile toplarım
Ben 8K nı çöpe atmaman taraftarıyım gerek yok.Ver iadesini.Para kolay kazanılmıyor.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Hocam aslında ben vade farkına üzülmedim ne yapayım nakit param yok ben sadece bana söylenenleri kagaya taktım kazık yemişsin geçmiş olsun demelerine üzüldüm 1 sene sonra sarıp tek tek daha iti parçalarar ile toplarım
yorum yapanlar boş yapıyor hocam. Senin paran yok taksitle ödeyeceksin o yüzden belli bir bütçende yok o zaman nasıl sistem tavsiyesi verebilirim ki sana ? Sen tartmışsın biçmişsin bu gelmişse tartıya o da senin fikrin, senin gücün yeten de bu. Takma buradakileri çoğunun sigorta girişi bile babasının parası, youtuberın fikriyle milleti şekillendirmeye çalışıyorlar.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
yorum yapanlar boş yapıyor hocam. Senin paran yok taksitle ödeyeceksin o yüzden belli bir bütçende yok o zaman nasıl sistem tavsiyesi verebilirim ki sana ? Sen tartmışsın biçmişsin bu gelmişse tartıya o da senin fikrin, senin gücün yeten de bu. Takma buradakileri çoğunun sigorta girişi bile babasının parası, youtuberın fikriyle milleti şekillendirmeye çalışıyorlar.
Çok sağol hocam

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Hocam iade deyim mi hazır kargoya verilmeden 8k vade farkı şok mu istediğim paçalar ve markalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iade deyim mi hazır kargoya verilmeden 8k vade farkı şok mu istediğim paçalar ve markalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kötü mü iade mi edeyim daha kargoya verilmedi ama bunlar istediğim parçalar ve markalar
ne yalan söyleyim bana da fazla geldi

dün 40kydı mesela monitörsüz olarak düşünürsen

Top Bottom