Neler Yeni

İtopya 4500Tl Bütçe Pc Toplama

İtopya üzerinden hazır toplama Pc ve monitör almak istiyorum. Sizce verdiğim paraya değer bir performans alır mıyım?

Ayrıca Kargoya verildiğinde ekran kartı takılı mı geliyor yoksa kutusunda ben mi takıcağım?

O sistemi alma
Ssd kronik sorunlu
Psu çok kötü ve patlıyor
Kasanın hava akışı iyi değil ve fanların CFM değerleri düşük yani sistem çöp

• Konu Sahibi Konu Sahibi
O sistemi alma
Ssd kronik sorunlu
PSU çok kötü ve patlıyor
Kasanın hava akışı iyi değil ve fanların CFM değerleri düşük yani sistem çöp

Emin ol şuanki bilgisayarım daha kötü beni oyun oynarken idare etsin yeter. Zaten adamlar bu pcyi toplamışki bi bildikleri var. Kimse sorunlu pc toplamaz. Ayrıca bilindik site bu pc yi almış insanlar gayet kullanıyor. Uzay sistemi almak istemiyorum zaten :)

Emin ol şuanki bilgisayarım daha kötü beni oyun oynarken idare etsin yeter. Zaten adamlar bu pcyi toplamışki bi bildikleri var. Kimse sorunlu PC toplamaz. Ayrıca bilindik site bu PC yi almış insanlar gayet kullanıyor. Uzay sistemi almak istemiyorum zaten :)
Bu nasıl bir mantık la?
PowerBoost psu geçen patladı aga hatta adam geldi "PowerBoost güç kaynağım patladı" diye konu açtı

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Bu nasıl bir mantık la?
PowerBoost PSU geçen patladı aga hatta adam geldi "PowerBoost güç kaynağım patladı" diye konu açtı
hmm benimde var o psu da ben bilmiyordum ama biseydimde başka alamazdım bütçe zorladım zaten marka kasalar pahalı gerçekten

Emin ol şuanki bilgisayarım daha kötü beni oyun oynarken idare etsin yeter. Zaten adamlar bu pcyi toplamışki bi bildikleri var. Kimse sorunlu PC toplamaz. Ayrıca bilindik site bu PC yi almış insanlar gayet kullanıyor. Uzay sistemi almak istemiyorum zaten :)
Volkan oyun kuvvetleri nin topladığı her sistem iyi değil bu adam çoğu sisteminde PowerBoost ve rampage gibi markaların güç kaynaklarını kullanıyor ayrıca itopya daki her sistem sorun yaşatmayacak diye de bir şey yok ve itopya daki her sistemin sorun yaşatmayacağına dair kanıtın var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl bir mantık la?
PowerBoost PSU geçen patladı aga hatta adam geldi "PowerBoost güç kaynağım patladı" diye konu açtı
Kardeşim bak o adam demekki sistemine yetersiz bir psu kullanıyodur o yüzden patlamıştır. Bu sistem için 500w Yeter de artar var bi bildiğimiz da?

Kardeşim bak o adam demekki sistemine yetersiz bir PSU kullanıyodur o yüzden patlamıştır. Bu sistem için 500w Yeter de artar var bi bildiğimiz da?
O arkadaşın kullandığı sistem 300W güç tüketiyor ve kullandığı psu 500W idi ona rağmen patladı

kanka bildiğin varsa neden foruma soruyorsun eleştrileri dinldmeyeceksen
Yenisin herhalde :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bildiğin varsa neden foruma soruyorsun eleştrileri dinldmeyeceksen
Şuan ki bo konuyu eleştri olarak açmadım fikrinizi öğrenmek için açtım eleştri olarak açsaydım sistem nasıl derdim. Alıcağım sistemi soruyorum sadece. Sen bence dhaa kolay konularda dolaş.

O arkadaşın kullandığı sistem 300W güç tüketiyor ve kullandığı PSU 500W idi ona rağmen patladı
Olabilir kardeşim sorunsuz olucak diye bi gaye yok. Ama ben şuanki bu sistemi f/p olarak görüyorum. Ek harcama yapmak gereksiz bence :)

Şuan ki bo konuyu eleştri olarak açmadım fikrinizi öğrenmek için açtım eleştri olarak açsaydım sistem nasıl derdim. Alıcağım sistemi soruyorum sadece. Sen bence dhaa kolay konularda dolaş.
Fikrimizi söylüyoruz onu alma diyoruz "adamların bir bildiği var bilader" diyorsun cidden nasıl bir kafa yapın var merak ediyorum

Olabilir kardeşim sorunsuz olucak diye bi gaye yok. Ama ben şuanki bu sistemi f/p olarak görüyorum. Ek harcama yapmak gereksiz bence :)
Bak güzel kardeşim gel sen benim tavsiye ettiğim 3900 TL lik sistemi al

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Fikrimizi söylüyoruz onu alma diyoruz "adamların bir bildiği var bilader" diyorsun cidden nasıl bir kafa yapın var merak ediyorum
Kardeşim çok biliyosan git orda çalış o zaman burda hakaret etmeye çalışıyosan ona göre konuşalım.

Bak güzel kardeşim gel sen benim tavsiye ettiğim 3900 TL lik sistemi al
3500 lira verip gtx1650 ekran kartı almak varken, aynı fiyata gtx 1050 almak. Komik geldi biraz ama

Top Bottom