İtopya anakartı güncellemişmidir ?

Microsoft

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,217
İtopya.com dan b450m s2h ve 5600g aldım bunun biosunu güncelleyip demi gönderirler yoksa güncellemedenmi gönderirler güncellemedilersede gidip şubede güncellete bilirmiyim ?

Anakartın çıkış tarihindeki güncel biosla gelir anakart. Güncellemeyi sitesine girip indirerek sen yaparsın

İtopya.com dan b450m s2h ve 5600g aldım bunun biosunu güncelleyip demi gönderirler yoksa güncellemedenmi gönderirler güncellemedilersede gidip şubede güncellete bilirmiyim ?
Gidip güncelletebilirsiniz. Ama güncel gönderiyorlar diye biliyorum.

Hazır sistem olarak aldıysan onlar günceller yoksa sistem çalışmaz ama sadece ikisini aldıysan sorun olabilir. Şubeye gidebiliyor isen orda güncelleyebilirler belki.

Hazır sistem olarak aldıysan onlar günceller yoksa sistem çalışmaz ama sadece ikisini aldıysan sorun olabilir. Şubeye gidebiliyor isen orda güncelleyebilirler belki.
Yok hazır değil. Aslında anakartın üretim tarihi falan kutunun bi yerinde yazıyorsa bios u da güncel olabilir bi kontrol ediyim ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kutuda 3000ready yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri