Kargo beklemekten bahsediyorsanız heleki bulunduğum yere merkez hariç teslimat yapmadıkları için ptt hariç beklemek sıkıntılı.tam bir çilee.
Kargo beklemekten bahsediyorsanız heleki bulunduğum yere merkez hariç teslimat yapmadıkları için ptt hariç beklemek sıkıntılı.
Bekleyeceğim.
Valla ben ince hesaptan sistem aldim 12 sinde halen bekloyorum sabah aradim sistem hazir sadece kargoya verilicek ne zaman verilir bilmiyorlar mng kargiyla gelebilir diyorİptal etmeye kalksam bir beş günün üzerine bi beş daha ücret iâdesi beklemekde olmaz.
Benim sistem değil sistem olsa yoğunluk vardır derimde sadece monitör bekliyorum.Valla ben ince hesaptan sistem aldim 12 sinde halen bekloyorum sabah aradim sistem hazir sadece kargoya verilicek ne zaman verilir bilmiyorlar mng kargiyla gelebilir diyor
Hocam insallah gelir ya ben cok daraldim pazartesiye kaldi buyuk ihtimal sistemim kazasiz belasiz gelseydi günlerde gecmek bilmiyorBenim sistem değil sistem olsa yoğunluk vardır derimde sadece monitör bekliyorum.
inşAllah sapasağlam gelir bende birkaç farklı siteden topladım bilgisayarı inşAllah onlarda sapasağlam gelir.Hocam insallah gelir ya ben cok daraldim pazartesiye kaldi buyuk ihtimal sistemim kazasiz belasiz gelseydi günlerde gecmek bilmiyor