montenegro98
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 465
- İsim
- burak karadağ
merhaba vok friday 2 sistemine sahibim sistemi geçen hafta kurmuştum ve kurduğumdan beri kulaklığımdan gelen cızırtı sesi sorununun araştırıyordum kulaklığı düzeltsem mikrofon mikrofonu düzeltsem kulaklık ikisi düzelse kasadan ses geliyodu(coil whine sesi kulaklığa nasıl yansıyor anlamış değilim ama youtube daki izlediğim coil whine seslerinin aynısı kulaklığıma yansıyor oyuna girince oluyor,kulaklıkta bir sorun olmadığına eminim bu sistemi kurmadan önceki sistemimde aylardır kullanıyorum 3.5m jack girişli) bu durum canımı sıktı ekran kartımda coil whine sorunu olduğuna artık eminim biliyorum performans sorunu yok fakat sıfır ekran kartında böyle bir durum canımı çok sıkıyor yarın itopyayı arayıp sıfır ürünle değişim yapmak istediğimi söyleyeceğim sizce değişim yaparlarmı yapmazlarsa thh ye başvurmalımıyım?elimizde stok yok değişim yapamayız derlermi bi hevesle aldığım 14.000 tl lik sistemimden gerçekten şu sorun yüzünden çok soğudum akıl verin lütfen kesinlikle değişim yapmalarını istiyorum