Neler Yeni

itopya coil whine değişimi yaparmı?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
merhaba vok friday 2 sistemine sahibim sistemi geçen hafta kurmuştum ve kurduğumdan beri kulaklığımdan gelen cızırtı sesi sorununun araştırıyordum kulaklığı düzeltsem mikrofon mikrofonu düzeltsem kulaklık ikisi düzelse kasadan ses geliyodu(coil whine sesi kulaklığa nasıl yansıyor anlamış değilim ama youtube daki izlediğim coil whine seslerinin aynısı kulaklığıma yansıyor oyuna girince oluyor,kulaklıkta bir sorun olmadığına eminim bu sistemi kurmadan önceki sistemimde aylardır kullanıyorum 3.5m jack girişli) bu durum canımı sıktı ekran kartımda coil whine sorunu olduğuna artık eminim biliyorum performans sorunu yok fakat sıfır ekran kartında böyle bir durum canımı çok sıkıyor yarın itopyayı arayıp sıfır ürünle değişim yapmak istediğimi söyleyeceğim sizce değişim yaparlarmı yapmazlarsa thh ye başvurmalımıyım?elimizde stok yok değişim yapamayız derlermi bi hevesle aldığım 14.000 tl lik sistemimden gerçekten şu sorun yüzünden çok soğudum akıl verin lütfen kesinlikle değişim yapmalarını istiyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
merhaba vok friday 2 sistemine sahibim sistemi geçen hafta kurmuştum ve kurduğumdan beri kulaklığımdan gelen cızırtı sesi sorununun araştırıyordum kulaklığı düzeltsem mikrofon mikrofonu düzeltsem kulaklık ikisi düzelse kasadan ses geliyodu(coil whine sesi kulaklığa nasıl yansıyor anlamış değilim ama youtube daki izlediğim coil whine seslerinin aynısı kulaklığıma yansıyor oyuna girince oluyor,kulaklıkta bir sorun olmadığına eminim bu sistemi kurmadan önceki sistemimde aylardır kullanıyorum 3.5m jack girişli) bu durum canımı sıktı ekran kartımda coil whine sorunu olduğuna artık eminim biliyorum performans sorunu yok fakat sıfır ekran kartında böyle bir durum canımı çok sıkıyor yarın itopyayı arayıp sıfır ürünle değişim yapmak istediğimi söyleyeceğim sizle değişim yaparlarmı yapmazlarsa thh ye başvurmalımıyım?elimizde stok yok değişim yapamayız derlermi bi hevesle aldığım 14.000 TL lik sistemimden gerçekten şu sorun yüzünden çok soğudum akıl verin lütfen kesinlikle değişim yapmalarını istiyorum
durumu itopyaya belirtin aynı sorun bendede var 2.elden rtx 2060 almıstım msi gaming model coil whine var kulaklıkda dırt dırt diye ses geliyo alıştım artık değiştirme şansım yok olsa değiştirirdim sorunu belirtin siz

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
durumu itopyaya belirtin aynı sorun bendede var 2.elden rtx 2060 almıstım msi gaming model coil whine var kulaklıkda dırt dırt diye ses geliyo alıştım artık değiştirme şansım yok olsa değiştirirdim sorunu belirtin siz
garantisi olmadığı içinmi değişim şansınız yok?

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Cw sesi servis tarafından bile garantiye girmiyor çünkü bobin sesi bir arıza değildir.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Cw sesi servis tarafından bile garantiye girmiyor çünkü bobin sesi bir arıza değildir.
bazı arkadaşların olaylarında değişim olmuş olabiliyor yaşamış biri varsa belki fikir verir diye düşündüm gerçekten değiştirmezsem pc yi rafa kaldıracağım çok rahatsız ediyor

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ben de böyle biliyorum temel bir sorun değil diye geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı arkadaşların olaylarında değişim olmuş olabiliyor yaşamış biri varsa belki fikir verir diye düşündüm gerçekten değiştirmezsem pc yi rafa kaldıracağım çok rahatsız ediyor
Şansınızı bi demeyin o zaman 2 hafta sürer en fazla

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Tamamen inisiyatif. Sese bir şey diyemem fakat fps vs hiç bir etkisi yoktur.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
anladığıma göre zaten indirimli sistem olduğu için kartın stoğu da yoktur ve değişim yapmayacaklar diye düşünüyorum thh ye başvursam nasıl sonuçlanır sizce?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
arıza kaydı olarak doğru arıza sınıfına aşırı şiddetli bir ses çıkarmadığı müddetçe girmiyor fakat garanti kapsamındaysa THH üzerinden hertürlü tüketicinin lehine çıkan sonuçlar gördüm. genelge iade şeklinde sonuçlanıyor. normalde ilk 14 gün içinde tespit edebilmiş olsaydınız değişimde iadede hertürlü hızlı sonuç tüketicinin elinde olurdu fakat süreyide aşmış bundan sonraki kısımlar THH bilir kişi raporu vs vs uğraştırır ama şiddetli ve rahatsız ediciyse ne olursa olsun arıza sınıfına giriyor. kısık az bir ses ve bir cihazınıza yansımıyorsa arıza talebi sürekli red yiyor.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
arıza kaydı olarak doğru arıza sınıfına aşırı şiddetli bir ses çıkarmadığı müddetçe girmiyor fakat garanti kapsamındaysa THH üzerinden hertürlü tüketicinin lehine çıkan sonuçlar gördüm. genelge iade şeklinde sonuçlanıyor. normalde ilk 14 gün içinde tespit edebilmiş olsaydınız değişimde iadede hertürlü hızlı sonuç tüketicinin elinde olurdu fakat süreyide aşmış bundan sonraki kısımlar THH bilir kişi raporu vs vs uğraştırır ama şiddetli ve rahatsız ediciyse ne olursa olsun arıza sınıfına giriyor. kısık az bir ses ve bir cihazınıza yansımıyorsa arıza talebi sürekli red yiyor.
sistemi aldığımda açıkcası başta gigabyte olduğu için kurasım gelmiyodu 1 ay boyunca kutusunda beklettim en son kurmaya karar verdim kuralıda 1 hafta oldu işte dediğin gibi keşke başta kurmuş olsaydım 14 gün içinde farketseydim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
giriyor sanırım hocam, itopyadan aldığım cooler master psu yu itopyaya mail olarak ilettim bi de ürüne kötü yorum yaptım, yorumu sildiler bana ulaştılar ortalama 2 hafta sonra yeni psu yu bana yolladılar, arızaya giriyor mu bilmiyorum ama müşteri memnuniyeti için değişim yapıyorlar arada ondan eminim

giriyor sanırım hocam, itopyadan aldığım cooler master psu yu itopyaya mail olarak ilettim bi de ürüne kötü yorum yaptım, yorumu sildiler bana ulaştılar ortalama 2 hafta sonra yeni psu yu bana yolladılar, arızaya giriyor mu bilmiyorum ama müşteri memnuniyeti için değişim yapıyorlar arada ondan eminim
arkadaşında şansını denemesinde fayda var

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

arkadaşında şansını denemesinde fayda var
inşallah direk değişim yaparlar sabah ola hayrola minimum 2 hafta sistemsiz kalacaz tamda rdr 2 başlamıştım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,669
Üyeler
165,566
Son üye
Haluk Kaplan
Top Bottom