İtopya Çöktü Stok Ara Ara Geliyor

bunu bakkala söyleyebiliyorsan ticaret yapan kişiyede söyleyebilirsin ama zannetmiyorum :confused:
Amacım yanlış düşünceni düzeltmekti. Umarım anlamışsındır. Benim gibi sistem çıkmadan saatler önce uğraşmaya başlayıp alamayan kişiler vardır belki. Kullandığın tavır yanlış bence. İnsanlar zaten gayet üzülüyor. Aylarca bekleyenler var...

50 tane zurna yollarlar adresine sil bence.

Sepete ekle ödeme adımına geç sepetten gitsin DÜZELTME YAPIYORUM 50DK SONUNDA ALABİLDİK ÇOK ŞÜKÜR
Valla itopyanın biran önce sepete eklenen ürünleri stoktan düşmesi lazım insanlar 3/5 saat sonra rahat rahat alsın ben 7 kere sepete ekliyebildim 3 yada 4 kere ödeme ekranına kadar geldim ama nafile hep hata alıp sayfa eror veriyor tekrar başa olmqz böyle alamadık güzelim sistemi en azından abdullahın sistemleri için yapın

Amacım yanlış düşünceni düzeltmekti. Umarım anlamışsındır. Benim gibi sistem çıkmadan saatler önce uğraşmaya başlayıp alamayan kişiler vardır belki. Kullandığın tavır yanlış bence. İnsanlar zaten gayet üzülüyor. Aylarca bekleyenler var...
aynen öyle, 2 aydır doğru düzgün sistem bekliyorum, bunu görünce 8 bin lira ayarladım. şimdi o ayarladığım parayı ne yapacağım acaba onu düşünüyorum..

ama marketle burası aynı değıl burda ihityacı olanlar için yapılan bi indirim var markette ise genel ve limitsiz bir şey var ikisini bir tutamassın

kanka sen bir önceki konuya alınmaz yazmışsın al sat için de alınmaz yazmışsın sonra buraya alamadım yazmaya mı geldin :Ds

aynen öyle, 2 aydır doğru düzgün sistem bekliyorum, bunu görünce 8 bin lira ayarladım. şimdi o ayarladığım parayı ne yapacağım acaba onu düşünüyorum..
sen 2 aydır ben5 aydır diğeri 1 senedir valla halimiz perişan

benim alıp kullanmam ile alıp satmam senin için bir şey fark etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,812
Üyeler
185,324
Son üye
sherakion
Geri