Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,020
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka kullanıcam ya tahrik etme beniSATMAK İSTERSEN ALABİLİRİM![]()
Knka kullanıcam ya tahrik etme beniSATMAK İSTERSEN ALABİLİRİM![]()
Sepete ekle ödeme adımına geç sepetten gitsin DÜZELTME YAPIYORUM 50DK SONU
helal olsun gerçekten tebrikler büyük iş ben alamadım
Amacım yanlış düşünceni düzeltmekti. Umarım anlamışsındır. Benim gibi sistem çıkmadan saatler önce uğraşmaya başlayıp alamayan kişiler vardır belki. Kullandığın tavır yanlış bence. İnsanlar zaten gayet üzülüyor. Aylarca bekleyenler var...bunu bakkala söyleyebiliyorsan ticaret yapan kişiyede söyleyebilirsin ama zannetmiyorum![]()
Valla itopyanın biran önce sepete eklenen ürünleri stoktan düşmesi lazım insanlar 3/5 saat sonra rahat rahat alsın ben 7 kere sepete ekliyebildim 3 yada 4 kere ödeme ekranına kadar geldim ama nafile hep hata alıp sayfa eror veriyor tekrar başa olmqz böyle alamadık güzelim sistemi en azından abdullahın sistemleri için yapınSepete ekle ödeme adımına geç sepetten gitsin DÜZELTME YAPIYORUM 50DK SONUNDA ALABİLDİK ÇOK ŞÜKÜR
aynen öyle, 2 aydır doğru düzgün sistem bekliyorum, bunu görünce 8 bin lira ayarladım. şimdi o ayarladığım parayı ne yapacağım acaba onu düşünüyorum..Amacım yanlış düşünceni düzeltmekti. Umarım anlamışsındır. Benim gibi sistem çıkmadan saatler önce uğraşmaya başlayıp alamayan kişiler vardır belki. Kullandığın tavır yanlış bence. İnsanlar zaten gayet üzülüyor. Aylarca bekleyenler var...
ama marketle burası aynı değıl burda ihityacı olanlar için yapılan bi indirim var markette ise genel ve limitsiz bir şey var ikisini bir tutamassınAmacım yanlış düşünceni düzeltmekti. Umarım anlamışsındır. Benim gibi sistem çıkmadan saatler önce uğraşmaya başlayıp alamayan kişiler vardır belki. Kullandığın tavır yanlış bence. İnsanlar zaten gayet üzülüyor. Aylarca bekleyenler var...
KNK HARBİDEN KAÇA SATARSIN ÇOK İHTİYACIM VAR ALAMADIM YİNEKnka kullanıcam ya tahrik etme beni![]()
sen 2 aydır ben5 aydır diğeri 1 senedir valla halimiz perişanaynen öyle, 2 aydır doğru düzgün sistem bekliyorum, bunu görünce 8 bin lira ayarladım. şimdi o ayarladığım parayı ne yapacağım acaba onu düşünüyorum..
benim alıp kullanmam ile alıp satmam senin için bir şey fark etmiyor.Amacım yanlış düşünceni düzeltmekti. Umarım anlamışsındır. Benim gibi sistem çıkmadan saatler önce uğraşmaya başlayıp alamayan kişiler vardır belki. Kullandığın tavır yanlış bence. İnsanlar zaten gayet üzülüyor. Aylarca bekleyenler var...