Neler Yeni

İtopya.com 9 + 4 taksit sistemi tam olarak nasıl işliyor ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
arkadaşlar axess platinium kartım var ve itopya bana 9 + 4 taksit yapabilceğini söylüyor ancak banka böyle bir kampanyası olmadığını söylüyor ben alışveriş yaptığımda bu 4 taksit nasıl geliyor fazladan

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
arkadaşlar axess platinium kartım var ve itopya bana 9 + 4 taksit yapabilceğini söylüyor ancak banka böyle bir kampanyası olmadığını söylüyor ben alışveriş yaptığımda bu 4 taksit nasıl geliyor fazladan
normalde ornek 4+3 taksit diyorsa 4taksit siteden yapılıyor otomatık kalan 3 taksit banka uzerınden diye biliyorum

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Yavuz
Yanlış bilmiyorsam 9+4 olsun 3+3 gibi şeylerde toplamı kadar taksit yansıyor karta.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilmiyorsam 9+4 olsun 3+3 gibi şeylerde toplamı kadar taksit yansıyor karta.
normalde ornek 4+3 taksit diyorsa 4taksit siteden yapılıyor otomatık kalan 3 taksit banka uzerınden diye biliyorum
kanka sorun şu yasal olarak normalde firmalar 9 taksit yapıyor onu anladım kampanya döneminde bu kalan 4 taksiti nasıl yapıcak banka diyorki benim böyle kapmanyam yok ama itopya 9 + 4 olarak göstermiş o 4 taksit nasıl gelicek benim olayım orda şuanda

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
9 + 4 = 13 oluyor bir kere yasal olarak 12 taksit üstü yok

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gelemez yanlış yazmışlardır
dostum sorun şu her bankaya 9 + 3 falan yazmışlar ziraat harici böyle bir kampanya varsada nerden başvuruyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 + 4 = 13 oluyor bir kere yasal olarak 12 taksit üstü yok
1671746062109.png

ödeme adımında böyle bir şey var dostum yani gözüküyor her türlü

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Yavuz
dostum sorun şu her bankaya 9 + 3 falan yazmışlar ziraat harici böyle bir kampanya varsada nerden başvuruyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ödeme adımında böyle bir şey var dostum yani gözüküyor her türlü
Ya hocam 944 u çarp 13e fiyat doğruysa sıkıntı olmaz bence. 13 taksit cazip mi geliyor sana?

Bide itopya sitesinde peşin fiyatına taksit bölümü var anasayfada oraya bak istersen bi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Bu senin bankan ile alakalı olan bir durum değil ki . Onların o bankayla anlaşmasıyla alakalı bir durum. Adam taksit seçeneğine tıkladığında 9 taksit otomatik olarak sana veriyor +4 olarak ekstra banka veriyor.

Silinsin

80+ Silver
Mümkün değil o dediğiniz firma 6 verebilir banka da 6 verebilir asla 13 taksite çıkamazsınız en azından bu kategoride yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ya hocam 944 u çarp 13e fiyat doğruysa sıkıntı olmaz bence. 13 taksit cazip mi geliyor sana?

Bide itopya sitesinde peşin fiyatına taksit bölümü var anasayfada oraya bak istersen bi.
Kankam o 2 taksite 2 taksit daha yapıyor peşin fiyatına ayda 3-4 bin TL odeyebilxek durumda değilim 9+4 öğrenci olarak bana çok makbul hatta ödeme sayfasında da 9+4 yazıyor Axess karta nasıl yapıyor bilmiyorum ama
Bu senin bankan ile alakalı olan bir durum değil ki . Onların o bankayla anlaşmasıyla alakalı bir durum. Adam taksit seçeneğine tıkladığında 9 taksit otomatik olarak sana veriyor +4 olarak ekstra banka veriyor.
Ama yasal olarak 12 taksit üstü imkansız gibi bir şey tam olarak sistemleri nasıl işliyor banka bizim böyle bir şeyden haberimiz yok diyor böyle bir kampanyamiz yok diyor çünkü
Mümkün değil o dediğiniz firma 6 verebilir banka da 6 verebilir asla 13 taksite çıkamazsınız en azından bu kategoride yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
Vallaha reis sitede ödeme kısmında 9+4u seçip onayla desem hata vermicek gibi napsam bilemedim

Top Bottom