Ellerinde yoksa stok temin etmeye çalışıyor olabilirler.
Anladığım kargolama uzun sürüyor kargo hızlı geliyorBen 22 Nisan tarihinde AOC monitör aldım.Ben aldığım zaman 4 gün yasak vardı 28 Nisan kargodaydı 29 Nisanda elime sorunsuz bir şekilde ulaştı.
Stokta var gözüküyor du yoksa neden stokta var deniyorEllerinde yoksa stok temin etmeye çalışıyor olabilirler.
Bende son 20 üründe almıştım bence ürün var ellerinde sadece paketleme işi uzun sürüyor23 nisan indiriminde son 5 ürün son 4 ürünken satın aldım. ellerinde olmayan ürünlere nasıl indirim yapıyorlar bu da cok yanlıs bir sey
Sen orda son 5 ürün 4 ürün yazdığına bakma bazen stok durumu karışıklık olabiliyor. Bu itopya değil internet üzerinden özellikle indirim olduğu günlerde dğer mağazalarda da olabiliyor.23 nisan indiriminde son 5 ürün son 4 ürünken satın aldım. ellerinde olmayan ürünlere nasıl indirim yapıyorlar bu da cok yanlıs bir sey
Sokağa çıkma yasağı olduğu günler çalışmıyorlar.İş günü olarak değerlendirin.Anladığım kargolama uzun sürüyor kargo hızlı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stokta var gözüküyor du yoksa neden stokta var deniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende son 20 üründe almıştım bence ürün var ellerinde sadece paketleme işi uzun sürüyor
O zaman yarında kargoya verilmez pazartesiye artık verilmezse uzerSokağa çıkma yasağı olduğu günler çalışmıyorlar.İş günü olarak değerlendirin.
O zaman yarında kargoya verilmez pazartesiye artık verilmezse uz
Ben Manisa`da oturuyorum.Burdaki UPS gerçekten iyi çalışıyor ve ürünüm sağ salim bir şekilde herhangi bir ölü piksel olmadan geldi.O zaman yarında kargoya verilmez pazartesiye artık verilmezse uzer
Umarım sağ salim gelir bende şuan aldığım sistemi bekliyorum.Bakalım bizim ürün nasıl gelicek gelince haber edicem
UmarımUmarım sağ salim gelir bende şuan aldığım sistemi bekliyorum.
Ben 26 nisanda sipariş verdim 4 gün boştu ama büyük ihtimalle benden önce sipariş verenleri yetiştirdiler yada herkesin dediği gibi ellerinde benim üründen yok1-) 21 Nisan Salı ürün aldım 22 Nisan Çarşamba kargoya verildi.
2-) 22 Nisan ürün aldım 27 Nisanda Kargoya verildi. 23-24-25-26 zaten sokağa çıkmak yasaktı.
3-) 23 nisanda ürün aldım. 28 Nisanda kargoya verildi. 24-25-26 zaten sokağa çıkmak yasaktı.
Sokağa çıkma yasağının olduğu günleri hesap edin. Bence o kadar iş günü geçmiyor siparişlerin üzerinden
Inşallah benimkide o kadar sürücekBen ekran aldim 1 hafta içinde elime ulaştı.