her seferinde bi gün sallıyorlar ben 2 gün önce aradım en geç perşembe günü verilecektir dedilerBu sabah aradim en geç cuma günü kargoya verilir dediler bakicaz artik.
her seferinde bi gün sallıyorlar ben 2 gün önce aradım en geç perşembe günü verilecektir dediler
sipariş saatim 19:06 son siparişi vermiş olabilirim, senin kaç saati?dostum benim de hala öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sipariş saatin kaç
11 gün oldu arkadaşlar ben sayıyorum jgfdjghjdf
bugün faturalanıyor ve sipariş hazırlanıyor bölümüne geçmiş hocamsipariş saatim 19:06 son siparişi vermiş olabilirim, senin kaç saati?
benimde öyle oldu yarın verirler inşallah da pazartesi gelir yine anca elimizesipariş saatim 19:06 son siparişi vermiş olabilirim, senin kaç saati?
bugün faturalanıyor ve sipariş hazırlanıyor bölümüne geçmiş hocam
Faturalanıyorda ise muhtemelen gün içinde verirler hocam yurtiçi geç giriyor barkodu geç girmiyoruz deseler de en azından benim öyle oldubenimde öyle oldu yarın verirler inşallah da pazartesi gelir yine anca elimize
tıkladığımda ups kargoya atıyo ordada sonuç bulunamadı diyoFaturalanıyorda ise muhtemelen gün içinde verirler hocam yurtiçi geç giriyor barkodu geç girmiyoruz deseler de en azından benim öyle oldu
Gidip teslim de alamıyoz yani ben mağazadan aldım direk gün ve saat verdi o zaman gidicem bende arayıp sormak da istiyom ama şurda 2 gün kaldı aramaya gerek var mı bilmiyorumEkstra bir muhabbet döndü mü bilmiyorum ama, arkadaşlar hazır sistemler montajlama veya yoğunluk gibi sebeplerden dolayı en erken 1 hafta sonra kargoya verilir. İlk kez sistem aldıysanız bilmemeniz normal yani telaş yapmanıza gerek yok kargonuzu unutmadılar. Eğer yakındaysanız mağazadan almayı tercih edin uzaktaysanız maksimum 2-3 haftada teslim edilir evinize.
Evet hocam sitesinde yazdığı doğruysa öne 360 üste 240 hayırlı olsunAlıntıyı görüntülesivi sogutma sığıyor haberiniz ola