DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

Bu sabah aradim en geç cuma günü kargoya verilir dediler bakicaz artik.

dostum benim de hala öyle
Post automatically merged:

sipariş saatin kaç

11 gün oldu arkadaşlar ben sayıyorum jgfdjghjdf
sipariş saatim 19:06 son siparişi vermiş olabilirim, senin kaç saati?

sipariş saatim 19:06 son siparişi vermiş olabilirim, senin kaç saati?
bugün faturalanıyor ve sipariş hazırlanıyor bölümüne geçmiş hocam

Bu sabah faturalanıyor kısmına geçti biraz öncede bolt kargoya vermişler bildirim geldi.

arkadaşlar işlemcide stok sorunu vardı temin edildi bugün büyük bir çoğunluğu kargoya çıktı yarına kesin hepsi çıkmış olur

Ekstra bir muhabbet döndü mü bilmiyorum ama, arkadaşlar hazır sistemler montajlama veya yoğunluk gibi sebeplerden dolayı en erken 1 hafta sonra kargoya verilir. İlk kez sistem aldıysanız bilmemeniz normal yani telaş yapmanıza gerek yok kargonuzu unutmadılar. Eğer yakındaysanız mağazadan almayı tercih edin uzaktaysanız maksimum 2-3 haftada teslim edilir evinize.

Ekstra bir muhabbet döndü mü bilmiyorum ama, arkadaşlar hazır sistemler montajlama veya yoğunluk gibi sebeplerden dolayı en erken 1 hafta sonra kargoya verilir. İlk kez sistem aldıysanız bilmemeniz normal yani telaş yapmanıza gerek yok kargonuzu unutmadılar. Eğer yakındaysanız mağazadan almayı tercih edin uzaktaysanız maksimum 2-3 haftada teslim edilir evinize.
Gidip teslim de alamıyoz yani ben mağazadan aldım direk gün ve saat verdi o zaman gidicem bende arayıp sormak da istiyom ama şurda 2 gün kaldı aramaya gerek var mı bilmiyorum

(19 Kasım da aldım)

IMG-20231201-WA0006.jpg
sivi sogutma sığıyor haberiniz ola 😂

Geri