Neler Yeni

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

JrFuKi.

80+ Bronze
Arkadaşlar konunun aslı burası
Kısaca
Pazartesi sipariş verdim .Konfigirasyon kısmında değişiklik yapmak istediğim için siparişi. Aynı saatinde ürünü iade değişim denedim olmadı .Müşteri hizmetleri ürün size gelsin gelince iade eder yenisini söylersiniz dedi .Bugün ürünü kapıma bırakmışlar gelir gelmez aradım iade olmayacağını hazır sistemlerde iade yok dediler tüm ısrarlarıma rağmen nereye şikayet ederseniz edin .iade almıyoruz dediler bu firmayı hala burada savunan varsa insafsız ve art niyetlidir .
Savcılık ve tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum .Fakat severek takip ettiğim onların sistemlerine iş birliği yapan donanım arşivi kurucusu Abdullah bey den bu konu için yardımcı olmasını sizlerin önünde rica ediyorum .
Bu kadar sahtekar bir firma olamaz zorla istemeye istemye 3 günde kapıma bırakıp ürünü almamakta ısrar ediyorlar .Değişiöde yapmıyorlar .

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Müşteri hizmetleri ile telefonda mı konuştunuz? Eger öyle yaptıysanız kaydediliyor yani şikayet edebilirsiniz. Kanıtınız var. Abdullah abinin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Shiniori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Şahin
aslında suc sende tecrüben yok bilgin yok neden gidip hazır sistem alıyorsun hazır sistemler kalitesiz ürünlerden meydana gelir böylelikle millete hazır sistem itelerler bir an önce elimizden cıksın hesabı. mesela RTX 4060 128 bit lik gibi sacma bir ekran kartı. yada ne bilim ddr5 sisteme 16 gb ram koymaları yada ne bilim asçma sapan düsük anakartları koymaları bunlar hazır sistem icin ideal pc den anlamıyorsan anında kazıklanırsın örneği sahibindendeki ikinci eldeki hazır sistemler gibi herkes satmaya calısıyor. tecrübeniz yoksa forumlardan güvenilir yüksek sistem kullanan kişilerden fikirler alın. HAZIR SISTEMLERDEN uzak durun. itopyadan alısveris yapmıyorum fiyatları bana pahalı geliyor.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar konunun aslı burası
Kısaca
Pazartesi sipariş verdim .Konfigirasyon kısmında değişiklik yapmak istediğim için siparişi. Aynı saatinde ürünü iade değişim denedim olmadı .Müşteri hizmetleri ürün size gelsin gelince iade eder yenisini söylersiniz dedi .Bugün ürünü kapıma bırakmışlar gelir gelmez aradım iade olmayacağını hazır sistemlerde iade yok dediler tüm ısrarlarıma rağmen nereye şikayet ederseniz edin .iade almıyoruz dediler bu firmayı hala burada savunan varsa insafsız ve art niyetlidir .
Savcılık ve tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum .Fakat severek takip ettiğim onların sistemlerine iş birliği yapan donanım arşivi kurucusu Abdullah bey den bu konu için yardımcı olmasını sizlerin önünde rica ediyorum .
Bu kadar sahtekar bir firma olamaz zorla istemeye istemye 3 günde kapıma bırakıp ürünü almamakta ısrar ediyorlar .Değişiöde yapmıyorlar .
Siparişin normalde kargoya verilmeden iptal edilirdi. Orda bir eksik bilgi veya yanlışlık var. Kargo çıkmamış ürünü birkaç kez iade ettim.
Ama toplanmış kargo edilmiş ürün için satıcıya da hak vermek gerekir. Sonuçta toplama sistem kişiye özel sayılır ve firma kullanılan ekipmanları bir başkasına gönderse ve alıcı bunu fark etse kabul eder mi sizce. Kusur var ise teknik servis bakar değişim veya iade yapardı herhalde. Umarım sorunun çözülür. Dolandırıcılık başka bir şey bu arada öyle her sorun yaşayan işletmeleri karalar ise hizmet alacak yer kalmaz.

Shiniori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Şahin
bak mesela ben nabmışım

Asus Rog Strix b650e-f anakart
msi rtx 3090 suprim x 24gb ekran kartı
forza everest 1200w 80 gold titanium tam modüler power supply
kingston 6000mhz 32 gb ram
noctua nhd-15s kule soğutucu

bak sistem budur gözü kapalı 20 yıl gideri var bu sistemin 20 yıl icinde bi ram yükseltirsin yeter.

ha maddi durumum kötü gücüm hazır sisteme yetiyor diyorsan benim gibi bilgili arkadaşlara başvur sana asus rog strix b450-f sistem toplayalım hiç pişmanlık yaşamazsın

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
bak mesela ben nabmışım

bak sistem budur gözü kapalı 20 yıl gideri var bu sistemin 20 yıl icinde bi ram yükseltirsin yeter.

ha maddi durumum kötü gücüm hazır sisteme yetiyor diyorsan benim gibi bilgili arkadaşlara başvur sana asus rog strix b450-f sistem toplayalım hiç pişmanlık yaşamassın

Bunların hepsini kaç tl ye aldın acaba?
Bide 30k bütçe ile 2k guzel bir sistem toplanabilirmi?

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Bu firmaların müşterileri böyle mağdur etmesi kabul edilemez. Tüketici hakem heyetiyle geç de olsa sonuç alınacaktır vakit kaybetmeden başvurun hocam. Tonla para kazanmalarına rağmen 3 kuruş para için milleti uğraştırıyorlar. Hazır sistem satıyorlar da sanarsın kişiye özel donanım üretiyor... Tüketicinin koşulsuz şartsız 15 gün içinde iade hakkı var.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
İade almamaları gibi bir hakları yok, ürünü kullanmayın ve tüketici hakem heyetine başvurun mutlaka yazılı iletişim kurun mail gönderin iade almadıklarına dair yanıt alın kanıt olsun keşke kargodan teslim almasaydın iade edilecek deseydin o zamanda işi yokuşa sürebilirlerdi gerçi
aslında suc sende tecrüben yok bilgin yok neden gidip hazır sistem alıyorsun hazır sistemler kalitesiz ürünlerden meydana gelir böylelikle millete hazır sistem itelerler bir an önce elimizden cıksın hesabı. mesela RTX 4060 128 bit lik gibi sacma bir ekran kartı. yada ne bilim ddr5 sisteme 16 gb ram koymaları yada ne bilim asçma sapan düsük anakartları koymaları bunlar hazır sistem icin ideal pc den anlamıyorsan anında kazıklanırsın örneği sahibindendeki ikinci eldeki hazır sistemler gibi herkes satmaya calısıyor. tecrübeniz yoksa forumlardan güvenilir yüksek sistem kullanan kişilerden fikirler alın. HAZIR SISTEMLERDEN uzak durun. itopyadan alısveris yapmıyorum fiyatları bana pahalı geliyor.
4 yıldır hazır sistem alıyorum kendim toplamak yerine sürekli upgrade yapıyorum parça kalitesi ortalama olan da var iyi olanda var hazır sistemler markaların kampanyaları ile oluşuyor firmaların satmakta zorlandığı veya marka desteği ürünler kullanılıyor genelde forumda bir sürü hazır sistem paylaşıldı 11.6k ya rog 6650xt olan hazır sistem almıştım Abdullahın İncehesap üzerinden çıkardığı dandik miydi parçalar? 20K'ya yapılan 4060ti sistem kalitesiz miydi? pc hocasının yaptığı 4060 sistemde kalitesiz 1 tane parça söyler misin? Anakartın düşük olması fiyat performans için sorun teşkil eder mi?

Shiniori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Şahin
anakart sıfır almıstım 2 tane mevcut birini satıcam.
anakartları 12 bin tl den aldım sıfır
işlemci ryzen 7950x sıfır almıstım 17 bin tl ye
ramleri Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) DDR5 6000 Mhz CL40 KF560C40BBK2/32 Ram sıfır aldım 4500 tl ye
msi ekran kartını 2 inci el 21 bine aldım
power suply 2 inci el 1500 tl ye almıstım ( aynısını bulursan hic düsünme al kardeşim. cok cok kaliteli)
noctua soğutucumu ikinci el 2000 tl den almıstım (sıfır piyasada 5000 civarı ama sahibindende 1700 tl den baslıyor tek fanlı )

düz hesap sıfır ikinci el karısık 37 bine almısım :)

ramleri sıfır almak zorunda degilsin ikinci el olur
işlemci ikinci el olur
anakartın sıfırı yoksa ikinci el olur garantili olcak
ekran kartının ikinci eli olur sıfırı gereksiz pahalı
soğutucu ikinci el olur sıvı soğutucu sıfır alıcaksın ikinci el almıcaksın.
power suply ikinci el olur sıfırı gereksiz pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade almamaları gibi bir hakları yok, ürünü kullanmayın ve tüketici hakem heyetine başvurun mutlaka yazılı iletişim kurun mail gönderin iade almadıklarına dair yanıt alın kanıt olsun

4 yıldır hazır sistem alıyorum kendim toplamak yerine sürekli upgrade yapıyorum parça kalitesi ortalama olan da var iyi olanda var hazır sistemler markaların kampanyaları ile oluşuyor firmaların satmakta zorlandığı veya marka desteği ürünler kullanılıyor genelde forumda bir sürü hazır sistem paylaşıldı 11.6k ya rog 6650xt olan hazır sistem almıştım Abdullahın İncehesap üzerinden çıkardığı dandik miydi parçalar? 20K'ya yapılan 4060ti sistem kalitesiz miydi? pc hocasının yaptığı 4060 sistemde kalitesiz 1 tane parça söyler misin? Anakartın düşük olması fiyat performans için sorun teşkil eder mi?

bak ben upgrade yapmıcam ama sen yıllar gectikce ha bire upgrade yapıcaksın işte aramızdaki fark bu ekran kartın yetersiz kalıcak anakartın yetersiz kalıcak abdullahın paylaştığı kullanılabilir 2 yada 3 yıllık parçalar ondan sonra yine upgrade yapılcak biraz biriktirin kıyın paranıza en üst düzey bilgisayar alın. ben 40 bine en üst düzey pc topladım sahibindende 100 bine satıyorlar 60 bin kazıklıyorlar bilmeyenleri :)

ha 4090 alabilirdim ama gerek duymadım pahalı 3090 saf güc 24 gb vram yeterli

konu sahibinden ricam mahkemelik olun. kuzu kuzu iade alcaklar :)

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
anakart sıfır almıstım 2 tane mevcut birini satıcam.
anakartları 12 bin TL den aldım sıfır
işlemci ryzen 7950x sıfır almıstım 17 bin TL ye
ramleri Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) DDR5 6000 Mhz CL40 KF560C40BBK2/32 Ram sıfır aldım 4500 TL ye
msi ekran kartını 2 inci el 21 bine aldım
power suply 2 inci el 1500 TL ye almıstım ( aynısını bulursan hic düsünme al kardeşim. cok cok kaliteli)
noctua soğutucumu ikinci el 2000 TL den almıstım (sıfır piyasada 5000 civarı ama sahibindende 1700 TL den baslıyor tek fanlı )

düz hesap sıfır ikinci el karısık 37 bine almısım :)

ramleri sıfır almak zorunda degilsin ikinci el olur
işlemci ikinci el olur
anakartın sıfırı yoksa ikinci el olur garantili olcak
ekran kartının ikinci eli olur sıfırı gereksiz pahalı
soğutucu ikinci el olur sıvı soğutucu sıfır alıcaksın ikinci el almıcaksın.
power suply ikinci el olur sıfırı gereksiz pahalı

bak ben upgrade yapmıcam ama sen yıllar gectikce ha bire upgrade yapıcaksın işte aramızdaki fark bu ekran kartın yetersiz kalıcak anakartın yetersiz kalıcak abdullahın paylaştığı kullanılabilir 2 yada 3 yıllık parçalar ondan sonra yine upgrade yapılcak biraz biriktirin kıyın paranıza en üst düzey bilgisayar alın. ben 40 bine en üst düzey pc topladım sahibindende 100 bine satıyorlar 60 bin kazıklıyorlar bilmeyenleri :)

ha 4090 alabilirdim ama gerek duymadım pahalı 3090 saf güc 24 gb vram yeterli

konu sahibinden ricam mahkemelik olun. kuzu kuzu iade alcaklar :)
Reis şöyle bir sorum olacak, ekran kartını 2. El almak istesem nelere dikkat etmemi isterdin , çünkü aşırı uzuc fiyatına satanlar var, sen aldığında aynı 0 gibi fps ler veriyormuydu?

Örn:

Ekler

• Screenshot_20240118-104158.png
    Screenshot_20240118-104158.png
    299.9 KB · Hit: 157

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Rick Baba
bak mesela ben nabmışım

ha maddi durumum kötü gücüm hazır sisteme yetiyor diyorsan benim gibi bilgili arkadaşlara başvur sana asus rog strix b450-f sistem toplayalım hiç pişmanlık yaşamazsın

20 yıl mı xD

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
bak mesela ben nabmışım

Herkesin rog strix suprim x alacak parası yok ne yazık ki. Hazır sistemlerin de kalitelisi var kalitesizi var. Sen gidip tüm hazır sistemler kalitesiz diyemezsin. 20 yıl gideri falan da yok daha 3090 bile eskimeye başlamışken. Şuan herhangi bir bilgisayar 3 yıl sonra çok eski bir hale gelebiliyor. Senin 3090 Gta 6'da zorlanır belki de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,656
Üyeler
161,319
Son üye
xenota