işte bir düzen var, senin benim gibi son kullanıcıya yaramayan, bizi zora sokan, cebimizden daha fazla para çıkmasını sağlayan. değişmiyor emin ol. kabul edip alabildiğin kadar dipten almak en güzel ve kurtulma yolu bana göre.Aslında bu sanal para üretimi yasaklansa ülkede o zaman ekran kartı fiyatları dibi vurur yada devletlerin bunu yasadışı olarak kabul etmesi lazım yoksa bu ekran kartları daha çok böyle fiyatlarda gezer! Bak indirimli satılan ekran kartlarını ya bu mining yapanlar alıyor yada adı duyulamamış satıcılar alıp kendi sitelerinde satıyor yada alıp sarı sitede satanlar var bunlar yüzünden biz ucuza kart bulmakta zorlanıyoruz!
agzınla üflersin bişey olmazulen sıvı soğutma bekliyorum ama anakartın c pump girişi yok
iyi yaptında nasıl yaptın ben alamıyorum çıldırıcam vallaha yaben fareyi aldım ama iyi mi? yaptım sizce satma planı olarak aldım açıkçası iki üç kuruş
Nasıl girdiniz hocam siteye.Uygun fiyata hoparlor bulamadım.
Kaç tl etti hocam?Kendine Müzisyen Strike ram ve m.2 yükselterek aldım. g.o h.o?Alıntıyı görüntüle
ssd okey de ram sacma olmusKendine Müzisyen Strike ram ve m.2 yükselterek aldım. g.o h.o?Alıntıyı görüntüle
Zor da olsa 1 2 kez girdim.Nasıl girdiniz hocam siteye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç TL etti hocam?
kasa fanı nasıldır alınır mı sizce ? birde VENTO VG05F kasama uygun olur mu ?Ucuza kasa fanı isteyenler 29 TL ye Poweboost kasa fanı var ışıklı ve fena değil gibi .
79TL ye Philips oyuncu Mouse da fena değil uyguna ekipman dizeceklere.
Hocam klavye indirimi var mı?Zor da olsa 1 2 kez girdim.