Neler Yeni

Yardım İtopya Garanti Servisi 20 İş Günü Dolmasına Rağmen Aramıyor.

Ukhai

80+ Bronze
Merhabalar öncelikle İtopya'dan monitör aldığım güne lanet olsun demekle başlamak istiyorum. Cuma günü itibariyle İtopya'ya ölü piksel şikayetiyle gönderdiğim monitörümün 20 iş günü doldu müşteri hizmetlerini aradığımda oyalıyorlar çok fazla yoğunluk var yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Peki bu durumda benim ne yapmam lazım? Hafta sonları da dahil 1 aydan fazladır monitör ellerinde hiç bir şekilde ne telefondan ne de mailden dönmediler ayrıca bu hafta [email protected]'a fatura belgem ile birlikte iki defa mail atmama rağmen cevap vermediler.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Ümit
Merhabalar öncelikle İtopya'dan monitör aldığım güne lanet olsun demekle başlamak istiyorum. Cuma günü itibariyle İtopya'ya ölü piksel şikayetiyle gönderdiğim monitörümün 20 iş günü doldu müşteri hizmetlerini aradığımda oyalıyorlar çok fazla yoğunluk var yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Peki bu durumda benim ne yapmam lazım? Hafta sonları da dahil 1 aydan fazladır monitör ellerinde hiç bir şekilde ne telefondan ne de mailden dönmediler ayrıca bu hafta [email protected]'a iki defa mail atmama rağmen cevap vermediler.
https://www.sikayetvar.com/ şikayet oluşturun, çözemediğim bir çok olayı oradan çözüyorum.
bu tip firmaların yeni alınmış ürünler icin 20 gün bekletmesi zaten ayrı bir rezillik, adam yeni hevesle aldığı üründen soğur. ve eminim bir daha kapısından gecmez bu firmanın, uzun vadede kendileri kaybediyor.

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.sikayetvar.com/ şikayet oluşturun, çözemediğim bir çok olayı oradan çözüyorum.
bu tip firmaların yeni alınmış ürünler icin 20 gün bekletmesi zaten ayrı bir rezillik, adam yeni hevesle aldığı üründen soğur. ve eminim bir daha kapısından gecmez bu firmanın uzun vadede kendileri kaybediyor.
İlk ve son defa buradan alışveriş yaptım hocam bir daha yarı fiyatına ürün verseler bile kapısından geçmem. Bu monitör bana ilk geldiğinde 1 ölü piksel ile birlikte geldi daha sonra 14 günlük hakkımı kullanarak gönderdim sonra yenisi geldi bunda da 3 ölü piksel çıktı şimdi de garantiyle uğraşıyorum.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
İsmail
Kardeşim durumuna üzüldüm ama bende sizi anlamıyorum 20 iş günü dolduysa THH diye bir şey var yazıyorsun bir kaç güne köpek gibi arıyor seni arıyorlar çözmek için anladın mı birazcık kullanın THHyi

İlk ve son defa buradan alışveriş yaptım hocam bir daha yarı fiyatına ürün verseler bile kapısından geçmem. Bu monitör bana ilk geldiğinde 1 ölü piksel ile birlikte geldi daha sonra 14 günlük hakkımı kullanarak gönderdim sonra yenisi geldi bunda da 3 ölü piksel çıktı şimdi de garantiyle uğraşıyorum.
monitör modeli neydi acaba mag256f mi

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Süleyman Bekar
sanırım şans işi ya bende monitör aldım 2 3 gün sonra elime ulaştı bir sıkıntısı yoktu

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Ümit
kimse babamın oğlu değil ama gamingentr daha hızlı cözüm odaklı, oradan bakarsın artık gecmiş olsun.

Kardeşim durumuna üzüldüm ama bende sizi anlamıyorum 20 iş günü dolduysa THH diye bir şey var yazıyorsun bir kaç güne köpek gibi arıyor seni arıyorlar çözmek için anladın mı birazcık kullanın THHyi
ben öyle 30. günde thhye vermiştim cevap 70. gün gelmişti 2023te

Ukhai

80+ Bronze
Hocam THH'yi biliyorum ama şimdi THH'ye başvursam 2 ay sonra sonuçlanacak e ondan sonra itopya tekrardan monitörü geri isteyecek 1 ayda orda geçer neredeyse 3 ay kafadan gitti iyide ben neden bununla uğraşmak zorundayım benim sinirlendiğim şey o.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Ümit
sanırım şans işi ya bende monitör aldım 2 3 gün sonra elime ulaştı bir sıkıntısı yoktu
hocam şans evet her firmada sorunlar oluyor ama 20 gün bekletmek rezillik, yeni almıs adam.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
İsmail
ben öyle 30. günde thhye vermiştim cevap 70. gün gelmişti 2023te
Ben yalan olmasın 2022 sonu casperdan monitör aldım 3 kere değişim oldu ghosting yüzünden para iadesi istedim vermediler THH yazdım 10 15 gün sonra casper arayıp zararıyla birlikte paramı iade ettiler

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Süleyman Bekar
hocam şans evet her firmada sorunlar oluyor ama 20 gün bekletmek rezillik yeni almıs adam.
o konuda sonuna kadar haklı zaten ürün bende sıkıntılı olsa göndersem demekki bende 20 gün bekleyebilirmişim umarım bir an önce hallederler

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom