librachannel
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Mert
Selamlar öncelikle belirtmek isterim ki her sözde kampanyada ( şahane Kasım , yılbaşı indirimi vs ) itopya sistemleri aşırı geç gönderiyor 10 Kasımda sipariş verdiğim kasa halen hazırlanıyor olarak gözükmekte itopyadan 2.ci hazır sistem siparişim , geç gönderildiği gibi test falanda yapılmıyor ben inanmıyorum 6 ay önce satın aldığım hazır sistemde 10 iş günü içinde falan gelmişti onca test ettik yalanına rağmen kasa ön kulaklık girişinden cızırtılılar , ekran kartında ise coilwhine çıkmıştı test ediyorsanız bunları nasıl görmüyorsunuz ? Hep yalan dolan , şimdi 10 Kasımda verdiğim siparişe yanıt olarak en erken önümüzdeki hafta içi en erken kargolama işleminiz gerçekleştirilecekdir diye yanıt alıyorum , parasını anında karttan çekmeyi biliyorsanız milleti madur etmenin anlamı yok yeterli çalışanın yoksa sürekli yok şu indirimi yok bu indirimi yapmanın anlamıda yok. İKİNCİ VE SON SİPARİŞİM OLACAK İTOPYAYA ELVEDA, SATIŞ SONRASI HİZMETİDE HİÇ BİR HALTA YARAMAZ TABİİ ÜNLÜ YAYINCI VS DEĞİLSENİZ.