Neler Yeni

İTOPYA GECE İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,946
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,946
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
50-60 gram fareler olduğunu düşünürsek cidden ağırmış. Muhtemelen ek ağırlık vardır içinde yoksa anlamsız ağır.
rampage gibi olabilir
Rampage falan içerisine metal parça yapıştırıyordu eskiden, ondan şüpheleniyorum :D
aynen metal parça oluyor diye biliyorum ama ağır mouse bilmiyorum daha kaliteli gibi hissettiyor açıkcası standart kullandığım mouse göre daha iyi olduğunu düşünüyoum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mouse çok ağır ve kaba ele oturuyor ama eli 18 cm ve üstü olanlara öneririm ışıklandırması gerçekten kaliteli 50 liraya daha iyisi yok en kötü yedek mouse yaparsınız kaçırmayın

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Mouse kullanmak için alınır ama satmak için alınmaz bilgilendirmiş olayım 49TL üzerine 10 tl zaten kargo var 70TL’ye koysan zor gider.
Alıp uğraşmayın

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mouse kullanmak için alınır ama satmak için alınmaz bilgilendirmiş olayım 49TL üzerine 10 TL zaten kargo var 70TL’ye koysan zor gider.
Alıp uğraşmayın
90 ve 80 TL'ye ekmek gibi gidiyor 100 olanlar ise favorisinde dolap uygulamasını vaktin olduğunca bakabilirsin, açıkcası benim bu bölgede bilgisayarcılarlada aram iyi olduğu için abi şu şu parçalar var elimde kapalı kutu müşterisi olursa ararsın diyorum en geç 1 ay içerisinde o ürün gidiyor gitmez diye bir kural yok her düşüş bir alım fırsatı olduğu gibi her indirim satma fırsatıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse kullanmak için alınır ama satmak için alınmaz bilgilendirmiş olayım 49TL üzerine 10 TL zaten kargo var 70TL’ye koysan zor gider.
Alıp uğraşmayın
Keşfette ki b450 s2h satıcısı sensin galiba

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
90 ve 80 TL'ye ekmek gibi gidiyor 100 olanlar ise favorisinde dolap uygulamasını vaktin olduğunca bakabilirsin, açıkcası benim bu bölgede bilgisayarcılarlada aram iyi olduğu için abi şu şu parçalar var elimde kapalı kutu müşterisi olursa ararsın diyorum en geç 1 ay içerisinde o ürün gidiyor gitmez diye bir kural yok her düşüş bir alım fırsatı olduğu gibi her indirim satma fırsatıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşfette ki b450 s2h satıcısı sensin galiba
Evet satıcısı benim B450 S2Hların .
Ek olarak ben pek gideceğini düşünmüyorum ,bir ürünü 1 ay bekleteceksem ondan en az 50Tl kar etmem gerekir diye bakarım.Ürünü koysan senin tabirin ile 80Tl olsun zaten sana komisyondan kalan miktar 69TL ol ve 1 ay bekleyeceksin zaten para enflasyon karşısında eriyor bunu da hesaba katarsan 10TL için bir ay beklemek de kişinin kişisel ticari görüsüne kalmış.
Dolar bazında paranın erimesini de hesaba katarsak istersen 20Tl kazan yine pek bir karı olmuyor .
Dediğim gibi ben her gün piyasa takibi yaparım ,çoğu kişi de bunu bildiği için gelip danışır onlara ithafen yazdım ,dikkate alıp almamak kişinin kendi ticari görüşüne kalmış . Bir şey söylüyorsam altı boş söylemem .
Sonuç olarak bu ürün E-Ticarette kar bırakmaz ,elden satarsan da 10-20Tl cebine çorba parası kalır .

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet satıcısı benim B450 S2Hların .
Ek olarak ben pek gideceğini düşünmüyorum ,bir ürünü 1 ay bekleteceksem ondan en az 50Tl kar etmem gerekir diye bakarım.Ürünü koysan senin tabirin ile 80Tl olsun zaten sana komisyondan kalan miktar 69TL ol ve 1 ay bekleyeceksin zaten para enflasyon karşısında eriyor bunu da hesaba katarsan 10TL için bir ay beklemek de kişinin kişisel ticari görüsüne kalmış.
Dolar bazında paranın erimesini de hesaba katarsak istersen 20Tl kazan yine pek bir karı olmuyor .
Dediğim gibi ben her gün piyasa takibi yaparım ,çoğu kişi de bunu bildiği için gelip danışır onlara ithafen yazdım ,dikkate alıp almamak kişinin kendi ticari görüşüne kalmış . Bir şey söylüyorsam altı boş söylemem .
Sonuç olarak bu ürün E-Ticarette kar bırakmaz ,elden satarsan da 10-20Tl cebine çorba parası kalır .
Şu şekil bu indirimi bilgisayar dükkanı olan birine yolladım adam diyorki andik gundikler bana o fiyattan geliyor 10 tane alsam tanesini 100 den aşşağı vermem diyor a101de 129 tl işte sana bana çok fazla yararı olmayabilir ama esnaf olanlara illa ki yararı olacağını düşünüyorum. Ben yinede toplam 6 adet olmak üzere fazla abartmamak adına aldım satılır satılmaz risk meselesi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Şu şekil bu indirimi bilgisayar dükkanı olan birine yolladım adam diyorki andik gundikler bana o fiyattan geliyor 10 tane alsam tanesini 100 den aşşağı vermem diyor a101de 129 TL işte sana bana çok fazla yararı olmayabilir ama esnaf olanlara illa ki yararı olacağını düşünüyorum. Ben yinede toplam 6 adet olmak üzere fazla abartmamak adına aldım satılır satılmaz risk meselesi
Esnaf olan az bir şey işinin peşine düşse bu gördüğün ürünü toptancıdan 100 tane alıp tanesini 40-50 den getirir de işte bilmeyince işi platoon gibi markaları satabiliyor veya bulabiliyor toptancıdan .
Sen de görüp Philips'in ışıklı bir ürününü alıyordur ,normal bir durum.Adam öyle bir ürün bulamıyor çünkü tedarik bakımından.
Hakkını verip uygun fiyata alıcıya sunulacak ürün değil bu kısaca zaten yukarıda da açıkladım.E-Ticaret yapılmaz kısaca bu ürünle.

Uzun lafın kısası esnafa veya yerel elden alıcıya 1 ay civar sürede satarsın 20-30 TL kalır .
Ben sürümden kazanmayı sevdiğim için bende bir ürün genelde 1 haftadan fazla durmuyor ,gördüğün S2H'lardan bir tane kalmadı şuan mesela .Forumdaki arkadaşlar da 1 ay bekleyemeyecekleri için bu ürün uygun değil onlar için .

Sana da hayırlı kazançlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,893
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom