Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
160 tl miss gibiDayı vallaha internet piyasası 120 TL ben 90 dan vereceğim büyük ihtimal.
160 tl miss gibiDayı vallaha internet piyasası 120 TL ben 90 dan vereceğim büyük ihtimal.
Eskiden iyi yorumlar varmış ama amazon son yorumlar pek iyi değilAlan biri varsa baktırmak lazım
Mouse u merak edenler için resim atıyorum daha kapalı 1 ay oldu alalı160 TL miss gibi![]()
EvetWD Blue iyi bir Harddisk mi? (Laptop için olan modelleri)
Kaç gram bu mouse ?Mouse u merak edenler için resim atıyorum daha kapalı 1 ay oldu alalıAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Mouse'a ihtiyacım yok hocam rami diyorsan sırf meraktan sormuştum ztn rame ihtiyacım yokKaça satıyon 100 mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz çiplere bakana kadar mouse bitti dostum![]()
Teşkkürler.
145 grKaç gram bu mouse ?
o değilde![]()
![]()
Philips SPK9403B G403 Rainbow Siyah Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Philips SPK9403B G403 Rainbow Siyah Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK9403B ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Razer Barracuda X 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
Razer Barracuda X 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03800100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Normalde çok sevmem ama bu aralar itopya olmasa ne yapıcaz bilmem adam gibi indirim yapan tek yer oldu neredeyse Teşekkürler İTOPYA@itopya.com
Ortalamadan biraz yüksek gibi. 49 tl ye çok iyi mouse valla.145 gr
Bayağı ağırmış.145 gr
Mouse 49₺ mi![]()