Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
Hocam ramler samsung b die diyor yabancı kanallarda hepSamsung C die çıkıyor olması lazım.
Hocam ramler samsung b die diyor yabancı kanallarda hepSamsung C die çıkıyor olması lazım.
599Fiyat neydi
Kaynak atar mısın? Ben şuan tr içinde hiç bu bellekte B die' a rastlamadım. B die ise 5-6 tane kit alayım direkt.Hocam ramler samsung b die diyor yabancı kanallarda hep
https://www.silicon-power.com/web/XPOWER/reviews link bu hocam ordan turbine yazana tıklayın incelemeleri çıkıcak ekrandaKaynak atar mısın? Ben şuan tr içinde hiç bu bellekte B die' a rastlamadım. B die ise 5-6 tane kit alayım direkt.
Evet normalde akakçede en ucuz 3500 civarıydı sanırımMonitör muazzam fiyat değil mi ya
SP016GXLZU320BDA itopyada satılan bellek.https://www.silicon-power.com/web/XPOWER/reviews link bu hocam ordan turbine yazana tıklayın incelemeleri çıkıcak ekranda
Mouse sakız parası![]()
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
![]()
![]()
Normalde çok sevmem ama bu aralar itopya olmasa ne yapıcaz bilmem adam gibi indirim yapan tek yer oldu neredeyse Teşekkürler İTOPYA@itopya.com
Mouse fiyatına göre baya iyi 1 tane vardı kapalı kutu şimdi 4 tane daha sipariş geçtimMouse sakız parası
İhtiyacı olanı 1-2 yıl bile götürür.
Alan biri varsa baktırmak lazımSP016GXLZU320BDA itopyada satılan bellek.
SP008GXLZU320BSA "B DİE" olarak incelemelerde geçen bellek.
![]()
Silicon Power XPower Turbine 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 SP008GXLZU320BSA Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Silicon Power XPower Turbine 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 SP008GXLZU320BSA Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Silicon Power XPower Turbine 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 SP008GXLZU320BSA Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kit halinde sonu BDA olmuş olabilir lakin XMP değeri yazmadığı için itopyada net bir şey söyleyemem.
Edit:
Muhtemelen BSA single kit demek. BDA ise double.
Alıntıyı görüntüle
Kaça satıyon 100 müMouse fiyatına göre baya iyi 1 tane vardı kapalı kutu şimdi 4 tane daha sipariş geçtim4 farklı hesaptan
Siz çiplere bakana kadar mouse bitti dostumAlan biri varsa baktırmak lazım
Dayı vallaha internet piyasası 120 tl ben 90 dan vereceğim büyük ihtimal.Kaça satıyon 100 mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz çiplere bakana kadar mouse bitti dostum![]()