İTOPYA GECE İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,405

Normalde çok sevmem ama bu aralar itopya olmasa ne yapıcaz bilmem adam gibi indirim yapan tek yer oldu neredeyse Teşekkürler İTOPYA :) @itopya.com

Son düzenleme:
Hocam indirime giren ürünleri bu konuya mı ekleyeceksiniz yoksa ayrı ayrı konu mu açacaksınız yoksa ayrı ayrı konu açıp hepsini tek bir konu da birleştirecek misiniz?

Monitör 2k, 27" ve 165hz. Fiyatı ise 2700. Kelepir resmen.
24" 1080p 144hz satılıyor o fiyatlara.

Hocam indirime giren ürünleri bu konuya mı ekleyeceksiniz yoksa ayrı ayrı konu mu açacaksınız yoksa ayrı ayrı konu açıp hepsini tek bir konu da birleştirecek misiniz?
Nasıl istersin
Post automatically merged:

Ramler bedava

Geldiğimiz hâle bak,düz 1650'li sistem indirimli hâli 10k. Abdullah abi'den sistem istemekten başka çaremiz yok. 🥲

Mouse 49₺ mi 😳

Ürünlerin ikisini kullanmaktayım mouse ve ekran gayet iyi fiyatına göre alınması gereken ürünler diye değerlendiriyorum hatta ben mouse dan 4 5 tane alıp satmışlığım var klavye olarakta philips momentum indirimdeyken almıştım ve kullanmaktayım memnunum

Geldiğimiz hâle bak,düz 1650'li sistem indirimli hâli 10k. Abdullah abi'den sistem istemekten başka çaremiz yok. 🥲
İndirim başlayalı 40 dakika olmuş. O sistem stok tükenmiş olabilir dostum daha düşük fiyattaydı muhtemelen çünkü indirim göstermiyor

Güzel fiyatlar özellikle ram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri