- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ailem dolandırılıcağımı sanıyor güven yok bir şey yok.Bilmeden konuşanlara maalesef bir çare yok kanka bende o yoldan geçtim:/
Hocam ailem dolandırılıcağımı sanıyor güven yok bir şey yok.Bilmeden konuşanlara maalesef bir çare yok kanka bende o yoldan geçtim:/
Güzel, o sitede güvenilirdir.Peki Gaminggentr nasıl?
Hocam bir de şaka gibi resmen sanki sitede dolandırıcıyız yazıyormuş gibi konuşuyorlar. Bilgilerimi falan vermem o siteye kusura bakma falan diyor kafayı yersin hocam.Arkadaşa katılıyorum
Diğer bilindiklerinde şikayetvar daki olumsuz yazıları okutun
Hiç bir şey bilmeyen aileden daha fazla can sıkan hiç bir şey yok
şikayet var'a bakarsan hiç biryer güvenilir değilHocam o bahsettiğiniz siteleri söylüyor işte bilindik site güvenilir site halbuki bilmiyorlar. Şikayetvar'daki yorumları okumuşlar ikide bir söyleniyorlar adamın iadesini yapmamışlar adam bekliyor hala.
Anlamıyorlar.şikayet var'a bakarsan hiç biryer güvenilir değil
desene anne baba ona bakılırsa trendyolda da şikayetler var felan de heryerde var de git forumdaki yazanları gösterAnlamıyorlar.
Hocam kredi kartı amcamın onu ikna etmem lazım söyledim ona ama.desene anne baba ona bakılırsa trendyolda da şikayetler var felan de heryerde var de git forumdaki yazanları göster
kanka bence amaçları sana aldırmamak en azından bende öyleydiHocam kredi kartı amcamın onu ikna etmem lazım söyledim ona ama.
Ailem aldırmamak istiyor ama amcam öyle bi düşüncede değil. Sadece bilmiyor güvenli olduğunu.kanka bence amaçları sana aldırmamak en azından bende öyleydi
Babam hiçbir zaman alma demedi ama annem falan karşı ama babam öyle değil bugün alicam galiba.kanka bence amaçları sana aldırmamak en azından bende öyleydi