İtopya güvenilir mi?

ahmt3

80+
Reaksiyon skoru
57
Başlığa takılmayın güvenilir olduğunu biliyorum ama ailem bir türlü güvenemiyor çünkü sadece genel alışveriş sitelerini biliyorlar. Bilgisayar almak istiyorum ama bir türlü izin vermiyorlar şikayetvar'daki yorumları okumuşlar ve güvenmeye hiç niyetleri yok. Açıklıyorum orası şikayet yeri onları öven bir yorum zaten bulamazsınız ama inat.

Güvenli kardeşim, güvenli gidipte turbox almasınlar dikkat

Oğlum bak işte bu güvenilir siteden al ışıklı falan ( i5 650 )
Reis Parayı kendi cebinden vericeksen direk ver siparişi naptın falan derlerse benim param falan kapatırsın konuyu ama para senin değilse uğraşman lazım ikna için

Reis Parayı kendi cebinden vericeksen direk ver siparişi naptın falan derlerse benim param falan kapatırsın konuyu ama para senin değilse uğraşman lazım ikna için
Para benim zaten taksit ile aldırmaya çalıştığım için kart lazım bu yüzden istiyorum ama işte.

hocam itopya garanti işlemlerini kendisi yaptığı için trendyol/n11/hepsiburada gibi sitelerden çok daha az uğraştırıcı oluyor hiç teknik servisle muhattap olmuyorsunuz bunu anlatın

hocam itopya garanti işlemlerini kendisi yaptığı için trendyol/n11/hepsiburada gibi sitelerden çok daha az uğraştırıcı oluyor hiç teknik servisle muhattap olmuyorsunuz bunu anlatın
Hocam o bahsettiğiniz siteleri söylüyor işte bilindik site güvenilir site halbuki bilmiyorlar. Şikayetvar'daki yorumları okumuşlar ikide bir söyleniyorlar adamın iadesini yapmamışlar adam bekliyor hala.

Hocam o bahsettiğiniz siteleri söylüyor işte bilindik site güvenilir site halbuki bilmiyorlar. Şikayetvar'daki yorumları okumuşlar ikide bir söyleniyorlar adamın iadesini yapmamışlar adam bekliyor hala.
şikayet var değil google yorumlarını okutun hocam şikayetvarın adında şikayet için olduğu belli zaten hepsiburada n11 trendyolunda şikayetvarda onlarca maduriyeti var

şikayet var değil google yorumlarını okutun hocam şikayetvarın adında şikayet için olduğu belli zaten hepsiburada n11 trendyolunda şikayetvarda onlarca maduriyeti var
Arkadaşa katılıyorum
Diğer bilindiklerinde şikayetvar daki olumsuz yazıları okutun
Hiç bir şey bilmeyen aileden daha fazla can sıkan hiç bir şey yok

Arkadaşa katılıyorum

Diğer bilindiklerinde şikayetvar daki olumsuz yazıları okutun
Hiç bir şey bilmeyen aileden daha fazla can sıkan hiç bir şey yok
Hocam bir de kredi kartı olmadığı için işe amcamda katıldı onun kredi kartından alıcaktım ama oda şikayetvardaki şeyleri söyleyip duruyor söyledim onada google'a itopya güvenilir mi diye yazarsan çok yazı var görürsün hepsini diye ama yok ben o siteye bilgimi vermem diyor.

Hocam bir de kredi kartı olmadığı için işe amcamda katıldı onun kredi kartından alıcaktım ama oda şikayetvardaki şeyleri söyleyip duruyor söyledim onada google'a itopya güvenilir mi diye yazarsan çok yazı var görürsün hepsini diye ama yok ben o siteye bilgimi vermem diyor.
Bilmeden konuşanlara maalesef bir çare yok kanka bende o yoldan geçtim:/

Geri