İtopya hakkında.....

MY. DEMİR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
İtopyadan 27 Martta bir sistem aldım. 2 nisanda elime ulaştı, geldiğinde gpu driver çökmesi gibi birçok sorunla karşılaştım. Gönderdim ekran kartı değişti geldi gpu driver çökme sorunu devam ediyordu. Tekrar gönderdim İşlemci, anakart, ram, ekran kartı ve psu garantiye gönderilmiş. Arayıp sordum ne kadar sürer dedim ortalama 1-2 hafta en fazla 20 gün denildi. 5 günlük malı (bende kaldığı süre 5 gün) garantiye yollamışlar haber bekliyoruz diyorlar haziranın başında elimde olacak yani. Bunun hakkında ne yapmamı önerirsiniz? Müşteri hizmetlerinden yetkili birine bağlansam sorunumu seri çözer mi?

Son düzenleme:
Benim aldığım sistemde de işlemciyle ilgili bir sıkıntı mevcuttu, gönderdiğimde sıkıntı yok diye bana geri göndermişlerdi, bu sefer yetkili birisine bağlanıp (isim vermeyeyim) tekrar gönderip kısa sürede sıkıntıyı çözdük. Tavsiye ederim.

Benim aldığım sistemde de işlemciyle ilgili bir sıkıntı mevcuttu, gönderdiğimde sıkıntı yok diye bana geri göndermişlerdi, bu sefer yetkili birisine bağlanıp (isim vermeyeyim) tekrar gönderip kısa sürede sıkıntıyı çözdük. Tavsiye ederim.
İlkay bey mi? 😂😂😂😂😂

Yapacak bişey yok sanırım

Hocam bende Asus Rog Fusion 700 aldım 09.03.2021 tarihinde inanın 2 hafta kullanamadım 20 gün bekledim yenisini verdiler 8 gün kullandım yine bozuldu gönderdim 16 gün oldu haber yok bekliyoruz yapacak bir şey yok maalesef.

Geri