Neler Yeni

Itopya hazir sistem

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
1660 SUPER çok daha iyi. 2GB fazladan VRAM bir işe yaramıyor maalesef FPS konusunda.
peki kardeşim senin dediğin olsun ama test videolarını izlemeni öneririm oyun performanslarına internet sitelerinden değil de yabancı videolardan bakabilirsin :)

T.P.G.

80+ Titanium
peki kardeşim senin dediğin olsun ama test videolarını izlemeni öneririm oyun performanslarına internet sitelerinden değil de yabancı videolardan bakabilirsin :)
Bene sen bakmalısın :). AMD optimizasyonu iyi olan alıyor oyuna göre değişir.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
İtopya kalitelidir hocam. İnventus bu sektörde en güvenilir olandır ama pahalıdır. Gerisi çöp hocam

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Bene sen bakmalısın :). AMD optimizasyonu iyi olan alıyor oyuna göre değişir.
dostum ben baktığım için söylütorum zaten bana bakmalısın demene gerek yok hemen hemen herkes amd sistem topluyor ki arkadaşın kullanacağı işlemci de amd olduğu için :)

T.P.G.

80+ Titanium
dostum ben baktığım için söylütorum zaten bana bakmalısın demene gerek yok hemen hemen herkes AMD sistem topluyor ki arkadaşın kullanacağı işlemci de AMD olduğu için :)
Bakmalısın dediğim şey hangisinin oyunlara göre optimizasyonunun iyi olduğuydu eksik yazmışim kusura bakma. Ama işlemcinin AMD olmasıyla ekran kartının birlikte AMD olması mantığını anlayamadım?

SametHan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samethan
Kankam baktımda
Kanka onun yerine geforceespor1 kodlu var 5070tlye o ekran kartı senin gönderdiğin yani tuf serisi olduğu için ısınıyor ne yazıkki hemde baya tavsiyem bu dediğimi at bende bunu alacağım bunun işlemciyi r5 3500x yap sonra aksesuar kısmından viewsonic monitör var 1263tlye onu al. Hayırlı olsun
Kanka onun yerine geforceespor1 kodlu var 5070tlye o ekran kartı senin gönderdiğin yani tuf serisi olduğu için ısınıyor ne yazıkki hemde baya tavsiyem bu dediğimi at bende bunu alacağım bunun işlemciyi r5 3500x yap sonra aksesuar kısmından viewsonic monitör var 1263tlye onu al. Hayırlı olsun
Kankam baktım o sisteme ekran kartı aynı ama işlemci 3500x seçeneği yok

Top Bottom