İtopya iade alıyormu

yazılanları gördükten sonra bi tık korktum ben de iade verdim 2 günce önce aoc monitörde display port kısmından fena cızırtı sesi geliyordu ve bir tane de ölü piksel vardı direk iade istediğimi söyledim teknik servise göndermezler umarım sonuçta 14 gün içinde cayma hakkım var üstüne ayıplı ürün. Her gün arıyorum daha iptal talebi oluşmamış diyorlar. Onu bile 5 iş günü içinde yapıyoruz diyorlar.

Ben olu pixelli monitoru begenmedim diyerek iade ettim sorun yasamadım
Suan kullandıgım monitörü yine itopyadan aldım

Hocam iade alırlar fakat işlemler okadar uzun sürüyorki hele para iadesini saymıyorum en az 1 ay sürer parayı alman şuan bende almaya çallışıyorum iademi
Allah yardımcınız olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olu pixelli monitoru begenmedim diyerek iade ettim sorun yasamadım
Suan kullandıgım monitörü yine itopyadan aldım
Hocam size iyi denk gelmiş

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Şu monitörü alıcam ama ölü pixel veya ışık sızması çıkması durumunda zorluk çıkarmadan iade alırlarmı
Aynı monitörü aynı yerden aldım bende ölü piksel yok ışı sızmasıda ips'e göre normal bence.

Ekler

• 1001639508.webp
    1001639508.webp
    209.8 KB · Hit: 7
Aynı monitörü aynı yerden aldım bende ölü piksel yok ışı sızmasıda ips'e göre normal bence.
Hocam size iyisi gelmişde monitör konusunda hiç şansım yok nerde ölü pixelli yada ışık süzmeli var beni bulur

Hocam size iyisi gelmişde monitör konusunda hiç şansım yok nerde ölü pixelli yada ışık süzmeli var beni bulur
hocam sen en iyisi git hb den ktc h25t7 al zaten aynı panel hatta daha iyi ölü pixel çıkarsada rahat reahat iade edersin

hocam sen en iyisi git hb den ktc h25t7 al zaten aynı panel hatta daha iyi ölü pixel çıkarsada rahat reahat iade edersin
Hocam Lenovo legion r24s sipariş verdim iade edip ktc mi alayım zaten sipariş verincede stoktaki mağzalar seçeneği çıktı

Geri