Yardım İtopya indirim gelir mi?

CptSpork

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
Bütçe
4000
Normalde yarın itopyadan G24-F2 alacaktım ancak itopya indirimi bitmiş. 3750 TL olan monitör 4300 TL olmuş.
Sanmıyorum ama sizce yakın zamanda bir indirimle beraber tekrar düşer mi fiyatı?
4000 TL'ye kadar önerdiğiniz monitörler var mıdır?

Normalde yarın itopyadan G24-F2 alacaktım ancak itopya indirimi bitmiş. 3750 TL olan monitör 4300 TL olmuş.
Sanmıyorum ama sizce yakın zamanda bir indirimle beraber tekrar düşer mi fiyatı?
4000 TL'ye kadar önerdiğiniz monitörler var mıdır?
Hocam G24 F2 monitörünu 3599 tl ye almıştım
Önerim olarak bu var

gigabytedan çok daha kaliteli bir ürün
Ne farkları var hocam? Gigabyte çok övülüyodu forumda bu da fena durmuyor ama öne çıkan özelliklerini söyleme şansınız var mı? Çok sağolun bu arada link için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam G24 F2 monitörünu 3599 TL ye almıştım
Önerim olarak bu var
Sanırım bu monitör arkadaşta vardı, ghosting problemi olduğunu hatırlıyorum.

Alacağım monitörü 2. monitör olarak kullanacağım. Bu modelde sanırım yükseklik vb. ayarlanmıyor. Şu anda Dell G2422HS kullanıyorum bunu alırsam yan yana hizalıyamam sanırım.

gigabyte de iyi pişman etmez şuan stok gözükmüyor + dolar artıyor tekrar stok gelirse zamlı fiyat olur gibi geliyor. Beklerim onu almak istiyorum dersen bekle yani yok alayım diyorsan aoc al geç

Sanırım gigabyte'da pivot yoktu ama bunda varmış. 2. Monitör olarak kullanacağım için pivot olması çok iyi. Ayrıca sanırım aoc'da hoparlör de var. Önerileriniz için teşekkür ederim. Muhtemelen şimdilik aoc alacağım gibi gözüküyor.

Şimdi bi kontrol edeyim dedim de, gigabyte'nin fiyatı yeniden düşmüş
Ne diyorsunuz ahali? İkisi arasında kaldım.

istediğin şartlarına en çok hangisi karşılıyorsa onu alman , oldu beğenmedin bir problem oldu iade edersin diğerini alırsın en kötü

Son düzenleme:
Sanırım gigabyte'da pivot yoktu ama bunda varmış. 2. Monitör olarak kullanacağım için pivot olması çok iyi. Ayrıca sanırım aoc'da hoparlör de var. Önerileriniz için teşekkür ederim. Muhtemelen şimdilik aoc alacağım gibi gözüküyor.

Şimdi bi kontrol edeyim dedim de, gigabyte'nin fiyatı yeniden düşmüş
Ne diyorsunuz ahali? İkisi arasında kaldım.
ben de ikisi arasındayım..

Ne farkları var hocam? Gigabyte çok övülüyodu forumda bu da fena durmuyor ama öne çıkan özelliklerini söyleme şansınız var mı? Çok sağolun bu arada link için

Sanırım bu monitör arkadaşta vardı, ghosting problemi olduğunu hatırlıyorum.

Alacağım monitörü 2. monitör olarak kullanacağım. Bu modelde sanırım yükseklik vb. ayarlanmıyor. Şu anda Dell G2422HS kullanıyorum bunu alırsam yan yana hizalıyamam sanırım.

AOC'un ana konusu monitör üretmek. Gigabyte markası da monitör üretiyor ama ana konusu değil. Bir genelleme yapacaksak eğer AOC monitör konusunda Gigabyte'dan daha iyi. Arkadaşın attığı model de iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri