İki tane TECHNOPAT-ONE sistem aldım. Birini kendim kullanıcam diğerini satıcam.sizce bu indirim gerçekten iyi mi ve ne aldınız?
bir kaç sistem stoğu bitmiş
Rampage Plower K60 Aldım 400 TL Gibi Bi İndirim Vardı Beyazı Tükenmiş Siyahı Varsizce bu indirim gerçekten iyi mi ve ne aldınız?
ohh sağolun bu arada sizin her türlü öneriniz için yalnız efsane olanını almışsınız valla hızlısınızİki tane TECHNOPAT-ONE sistem aldım. Birini kendim kullanıcam diğerini satıcam.![]()
Vay Yakışır Emrullah Abimeİki tane TECHNOPAT-ONE sistem aldım. Birini kendim kullanıcam diğerini satıcam.![]()
Yalan yok. İkisinide daha doğum günü fırsatları çıkmadan önce yanlışlıkla hazır sistem sayfasına koymaları sonucunda almıştım. Kimse farketmemişti. 18:30da felan. Sonra hemen kaldırıldı ama siparişim onaylanmıştı. 19:00'dan sonra tekrar stoğa girdi. Ama kargo ücretsiz kampanyasıda başlamıştı. Ben alırken 40 TL kargo verdimohh sağolun bu arada sizin her türlü öneriniz için yalnız efsane olanını almışsınız valla hızlısınız
Sistemi çıkaran Recep baltaş bile daha videosunu yayınlamamıştı YouTube daYalan yok. İkisinide daha doğum günü fırsatları çıkmadan önce yanlışlıkla hazır sistem sayfasına koymaları sonucunda almıştım. Kimse farketmemişti. 18:30da felan. Sonra hemen kaldırıldı ama siparişim onaylanmıştı. 19:00'dan sonra tekrar stoğa girdi. Ama kargo ücretsiz kampanyasıda başlamıştı. Ben alırken 40 TL kargo verdim![]()
Asus rog keris aldımsizce bu indirim gerçekten iyi mi ve ne aldınız?
O model hangisiRampage Plower K60 Aldım 400 TL Gibi Bi İndirim Vardı Beyazı Tükenmiş Siyahı Var