Neler Yeni

Yardım Itopya "indirimlerinden" monitör aldım ölü piksel ile geldi.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Agalar bu indirimden msi monitör aldım aldım 2 tane ölü piksel çıktı. Ben bunu böyle kullanmak istemiyorum bana sayıdan falan bahsetmeyin yani. Itopya geri ürün almıyor zaten iade/değişim kısmında reziller. Bilen biri varsa ne yapmam gerektiğini anlatsın lütfen.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Agalar bu indirimden msi monitör aldım aldım 2 tane ölü piksel çıktı. Ben bunu böyle kullanmak istemiyorum bana sayıdan falan bahsetmeyin yani. Itopya geri ürün almıyor zaten iade/değişim kısmında reziller. Bilen biri varsa ne yapmam gerektiğini anlatsın lütfen.

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    10 KB · Hit: 85

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafa mı buluyon bilader. Ciddi bir şey soruyorsam adam gibi cevap ver

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
Hangi monitörü aldınız

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Firmalar 3 bazıları 4 ölü piksel altına iade/değişim kabul etmiyor. Yapabileceğiniz bir şey yok.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Durumu itopya anlat gerçi bir çok konu mevcut bu konu hakkında yapabileceğin tüketici heyetine başvurmak eğer sana karşı gerekli desteği sağlamıyorsalar tüm konuşmaları vs kayıt altına al sonra başvur süreç uzun sürer ama eninde sonunda sorun çözülür ayrıca bu gibi durumlarda benim tavsiyem amazondan alın abi 300 400 500 tl fazla olsun ama amazon olsun çünkü bir çok kişi alışveriş yapıyor ve adamlarda iade politikası,ayıplı ürün politikası hiç yok satıp önüne bakıyor seni servistir vs. süründürüyor ama amazon öylemi keşke şu toplama pcler amazona da gelse yemin ediyorum 2 3 4 bin fazla olsun gözümü kırparsam namerdim çünkü kardeşim bu iş şans işi yazı tura atıyorsun o kadar para verip desteğini alamıyorsun. Geçmiş olsun h

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
itopyanın ankaradaki şubesi koşulsuz iade kabul ediyor arkadaşıma monitör aldı eve geldiğinde hoşuna gitmedi gidip başka bir monitör ile değiştirdik sana yakın olan şube ile görüş istiyorsan iade kabul edebilir.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Eray
Durumu itopya anlat gerçi bir çok konu mevcut bu konu hakkında yapabileceğin tüketici heyetine başvurmak eğer sana karşı gerekli desteği sağlamıyorsalar tüm konuşmaları vs kayıt altına al sonra başvur süreç uzun sürer ama eninde sonunda sorun çözülür ayrıca bu gibi durumlarda benim tavsiyem amazondan alın abi 300 400 500 TL fazla olsun ama amazon olsun çünkü bir çok kişi alışveriş yapıyor ve adamlarda iade politikası,ayıplı ürün politikası hiç yok satıp önüne bakıyor seni servistir vs. süründürüyor ama amazon öylemi keşke şu toplama pcler amazona da gelse yemin ediyorum 2 3 4 bin fazla olsun gözümü kırparsam namerdim çünkü kardeşim bu iş şans işi yazı tura atıyorsun o kadar para verip desteğini alamıyorsun. Geçmiş olsun h
Amazon tüketiciye olduğu değeri veriyor amazondan ben de şaşmam

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
itopyanın ankaradaki şubesi koşulsuz iade kabul ediyor arkadaşıma monitör aldı eve geldiğinde hoşuna gitmedi gidip başka bir monitör ile değiştirdik sana yakın olan şube ile görüş istiyorsan iade kabul edebilir.
Sakaryada yaşıyorum burada şube yok yani.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
İnternet alışverişlerinde 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınızın var olduğunu sanıyorum.

Top Bottom