Yardım İtopya iptal işlemi yaptım bilen yardım PLS

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

MelihFlip

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar Abdullah abinin 5299 liralık sistemini aldım ve driver eklemeyi unuttuğumu farkettim ve geri iptal ettim. Hemen iptal eder sandım bu ne zaman hallolur sistem kalmaz diye korkuyorum ve bu kredi kartına nasıl yansır lütfen yardım edin ve akıl verin çıldırıyorum ya babam beni vurur ya evden atar bu işi halledelim LÜTFEN.

Sistem yarına kadar bitmezse müşteri hizmetleri açıldığı gibi iptali geri çektiğini söyle. Paran varsa yeni hesap açıp ordan al diğerinin para iadesini bekle

Arkadaşlar Abdullah abinin 5299 liralık sistemini aldım ve driver eklemeyi unuttuğumu farkettim ve geri iptal ettim. Hemen iptal eder sandım bu ne zaman hallolur sistem kalmaz diye korkuyorum ve bu kredi kartına nasıl yansır lütfen yardım edin ve akıl verin çıldırıyorum ya babam beni vurur ya evden atar bu işi halledelim LÜTFEN.

Aldından Nereden Aldın Site Hangi Site...

Sistem yarına kadar bitmezse müşteri hizmetleri açıldığı gibi iptali geri çektiğini söyle. Paran varsa yeni hesap açıp ordan al diğerinin para iadesini bekle
Mail attım iptali iptal etmek istediğimi söyledim şimdi senin dediğini yaparsam 2 tane felan alırız peder bana bikini giydirir gezdirir

Yarın müşteri hizmetlerinin aktif olmasını bekle. Panik yapma sistem gayet iyi. Eğerki iptal olmadı driverları illaki bulursun

Böyle başlıklar kullanmayın.

Başlığı konuna göre düzenle lütfen

Başlığı konuna göre düzenle lütfen

Öncelikle heyecandan iki adet konu açtın. Farkındayım. İlk başta bunu düzeltelim @Mehmet Yılmaz arkadaşın açtığı iki konuyu birleştirebilir misin?

İlk konu: https://donanimarsivi.com/forum/thr...dim-acil-yardim-acil-luetfen.2684/#post-21912

Senin soruna gelince:

İtopyaya mail at ([email protected]), eğer maili görmeyip iptal ederlerse korkma. Kredi kartlarına 1-3 güç içerisinde iaden tamamen yansıyor. Banka kartlarında bu süre 7 günü bulabiliyor. Babana "bir şey seçmeyi unutmuşum iptal ettim para gelince tekrar sipariş veririz" demen yeterli. Korkmaya gerek yok bu kadar :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri