Neler Yeni

Yardım İtopya iptal işlemi yaptım bilen yardım PLS

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MelihFlip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Melih Ferhad Zetçi
Arkadaşlar Abdullah abinin 5299 liralık sistemini aldım ve driver eklemeyi unuttuğumu farkettim ve geri iptal ettim. Hemen iptal eder sandım bu ne zaman hallolur sistem kalmaz diye korkuyorum ve bu kredi kartına nasıl yansır lütfen yardım edin ve akıl verin çıldırıyorum ya babam beni vurur ya evden atar bu işi halledelim LÜTFEN.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Sistem yarına kadar bitmezse müşteri hizmetleri açıldığı gibi iptali geri çektiğini söyle. Paran varsa yeni hesap açıp ordan al diğerinin para iadesini bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baha Berk
Arkadaşlar Abdullah abinin 5299 liralık sistemini aldım ve driver eklemeyi unuttuğumu farkettim ve geri iptal ettim. Hemen iptal eder sandım bu ne zaman hallolur sistem kalmaz diye korkuyorum ve bu kredi kartına nasıl yansır lütfen yardım edin ve akıl verin çıldırıyorum ya babam beni vurur ya evden atar bu işi halledelim LÜTFEN.

Aldından Nereden Aldın Site Hangi Site...

MelihFlip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Melih Ferhad Zetçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem yarına kadar bitmezse müşteri hizmetleri açıldığı gibi iptali geri çektiğini söyle. Paran varsa yeni hesap açıp ordan al diğerinin para iadesini bekle
Mail attım iptali iptal etmek istediğimi söyledim şimdi senin dediğini yaparsam 2 tane felan alırız peder bana bikini giydirir gezdirir

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Yarın müşteri hizmetlerinin aktif olmasını bekle. Panik yapma sistem gayet iyi. Eğerki iptal olmadı driverları illaki bulursun

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Böyle başlıklar kullanmayın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Başlığı konuna göre düzenle lütfen

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Başlığı konuna göre düzenle lütfen

omersrn

80+
Öncelikle heyecandan iki adet konu açtın. Farkındayım. İlk başta bunu düzeltelim @Mehmet Yılmaz arkadaşın açtığı iki konuyu birleştirebilir misin?

İlk konu: https://donanimarsivi.com/forum/thr...dim-acil-yardim-acil-luetfen.2684/#post-21912

Senin soruna gelince:

İtopyaya mail at ([email protected]), eğer maili görmeyip iptal ederlerse korkma. Kredi kartlarına 1-3 güç içerisinde iaden tamamen yansıyor. Banka kartlarında bu süre 7 günü bulabiliyor. Babana "bir şey seçmeyi unutmuşum iptal ettim para gelince tekrar sipariş veririz" demen yeterli. Korkmaya gerek yok bu kadar :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom