Desene sabah 9'u bekleyeceğim biterse stok bende biterim gerçi benim iptalimi değerlendirecekler onları görmeden ulaşırsam sıkıntı olmaz d
knk bilmiyorum.Şimdi bu video okey tamam şuan iptal işlemimi geri nasıl iptal edeceğim ?
Biraz fazla mı salladın? 35 saatte bitti kankamDriver derken, para yarın veya diğer gün yatar ama sistem kalmaz 700 stoklu sistem 3-4 saate bitmişti
Dolar 6.50, stok 300Onun fiyatı buna göre biraz daha uygundu bitmesi normal ama bunun bitmesi o kadar kolay değil gibi
İtopya Anlayışlı Bir Firma Fiyyat Farkı Çıkartır Onuda Ödersiniz Driverler Kurulur. Fiyat Farkını İsteyin. Yada Driver Kurulu gelsin İstiyorum Yoksa İptal Edeceğim Deyin Onlar Gereğini Yapar. İtopya ve İncehesap Sağlam Firmalardır.İtopya
İnan bana itopya iyi firma değil.İtopya Anlayışlı Bir Firma Fiyyat Farkı Çıkartır Onuda Ödersiniz Driverler Kurulur. Fiyat Farkını İsteyin. Yada Driver Kurulu gelsin İstiyorum Yoksa İptal Edeceğim Deyin Onlar Gereğini Yapar. İtopya ve İncehesap Sağlam Firmalardır.
Sinerji güvenlimi?İtopya Anlayışlı Bir Firma Fiyyat Farkı Çıkartır Onuda Ödersiniz Driverler Kurulur. Fiyat Farkını İsteyin. Yada Driver Kurulu gelsin İstiyorum Yoksa İptal Edeceğim Deyin Onlar Gereğini Yapar. İtopya ve İncehesap Sağlam Firmalardır.