Yardım İtopya iptal işlemi yaptım bilen yardım PLS

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Öncelikle heyecandan iki adet konu açtın. Farkındayım. İlk başta bunu düzeltelim @Mehmet Yılmaz arkadaşın açtığı iki konuyu birleştirebilir misin?

İlk konu: https://donanimarsivi.com/forum/thr...dim-acil-yardim-acil-luetfen.2684/#post-21912

Senin soruna gelince:

İtopyaya mail at ([email protected]), eğer maili görmeyip iptal ederlerse korkma. Kredi kartlarına 1-3 güç içerisinde iaden tamamen yansıyor. Banka kartlarında bu süre 7 günü bulabiliyor. Babana "bir şey seçmeyi unutmuşum iptal ettim para gelince tekrar sipariş veririz" demen yeterli. Korkmaya gerek yok bu kadar :)
Bu sefer sistemi alamamış olursam asıl sorun bu işte 2499 sisteminden beri bekliyorum ben

Abdullah abi driver kurmayı unuttum iptal ettim ne bileyim hemen olur sandım nasıl yapacağım bunu aylardır bekliyorum arıyorum mesai saatleri dışında diyor
Başlığı düzenle kardeşim

Onu biz de bilmiyoruz. Ulaşmaya çalış itopyaya başka çaren yok

Onu biz de bilmiyoruz. Ulaşmaya çalış itopyaya başka çaren yok
Desene sabah 9'u bekleyeceğim biterse stok bende biterim gerçi benim iptalimi değerlendirecekler onları görmeden ulaşırsam sıkıntı olmaz değil mi stokta

Desene sabah 9'u bekleyeceğim biterse stok bende biterim gerçi benim iptalimi değerlendirecekler onları görmeden ulaşırsam sıkıntı olmaz değil mi stokta
Dua et iptal etmeden önce mailine yada dmne baksınlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,412
Üyeler
183,278
Son üye
Cencen33