BIOSmagduru
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 113
- İsim
- Tayfun erdogan
İyi Akşamlar.24 kasımda Razer TWS kulaklık sipariş verdim. 500 lira civarına düşmüştü fiyatı. Yapacakları bir kargoya vermek 10 gündür hala verilmedi. Bu kadar sorumsuz bir firma olamaz. Mail atıyorum dönüş yok.Çağrı merkezini arıyorum 80 kişi oluyor 1 saat sıra bekledikten sonra suratına kapatıyorlar. 25 yasındayım bir cok siteden alısveris yapmısımdır. Lakin bu kadar çok yıpratan ve müşterisine "hayvan" muamelesi çeken bir firma daha görmemişimdir. Ben dahil bir çok insana stokta olmayan malı satıp mağdur ediyorlar. Son yılların yeni "İSTANBUL BİLİŞİM" i olma yolundalar. Tavsiyem bütün ürünler yüzde 50 indirime dahi girse alışveriş yapmayın arkadaşlar. Yazın Abdullah Beyin ilk sistemi olan DA1 i satın aldığımda tam 2 ay bekledim. Arızalı işlemci gönderdiler. Garantiye yolladım daha sonra 2 hafta daha bekledikten sonra bana hem kendi sistemimi hem de başka birisinin satın almış oldugu sistemi yolladılar. Bilenler bilir buraya konu açmıştım. Daha sonra ben kendim itopyayı arayıp, başka birine ait sistemin benim adresime kargoladıklarını bildirdim ve kendilerine yolladım. Bunun içinde ben uğraştım. Kuru bir teşşekkür dahi etmediler. Uzun lafın kısası aynı hatayı ben ikinci kez yaptım siz yapmayın. İyi Forumlar.