Aga ozmn düşersek değişir hasetlik yapmaPeki dostum. Umarım aynı duruma düşünce de bunları söyleyebilirsin.
İntermet işi şans işi evet ama şikayetlerin büyük bir çoğunluğunun itopya hakkında olması da mı şans?Internet isi şans işidir ayrıca alınan herkes de kötü duruma düşmedi
Itopya igrencİntermet işi şans işi evet ama şikayetlerin büyük bir çoğunluğunun itopya hakkında olması da mı şans?
aynen öyleKasım 24 de 2 ürün aldim hala kargolanmadı çok para kaldırdılar kasım ayında artık havasından gecilmez itopyanın işin yoksa kargo bekle
vallahi bir süre sonra unutuyorsun ne aldığını24 ünde DA4sistemini sipariş verdim vermez olaydım. Bekle kargoya vereceklerini...
Bende kasa topladim itopyadan bugun cuma tam 1 hafta oldu kargoya verilmedi ins sikintisiz sag salim elime ulasir 10-15 gunde gelsin ama saglam ve sikintisiz gelsin raziyim. İns pisman olmamBende monitör klavye ve mouse aldım. Bugün 12.Gun hala kargoya verilmedi bende sizin gibi bekliyorum .Umarım diğer hafta kargoya verilir.
ben oraya bir şey yazıp fayda gören görmedim her konuda böyle robot gibi bütün firmalar vs aynı mesajı 100 kişiye yazıyorlarşikayetvar.com'a yazmanız daha mantıklı olacaktır.
Çoktan yazdım şikayetvara ama lütfedip bakmadılar bile. :=)) Bunlar gibi başka bir firma daha yok dünyada.ben oraya bir şey yazıp fayda gören görmedim her konuda böyle robot gibi bütün firmalar vs aynı mesajı 100 kişiye yazıyorlar