İtopya Kargo Sorunu?

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar ben itopyadan hazır bir sistem aldım 18.06.2023 tarihinde ama hala sipariş hazırlanıyor diyor. Malum kurban bayramıda yaklaştı ayın 27sinde başka bir şehre gideceğim sizce kargo 5 gün içinde gelirmi?

bayramda kargolar çalışıyor diye biliyorum birleştirilmiş tatil sadece kamu çalışanlarına olsa gerek

Arkadaşlar ben itopyadan hazır bir sistem aldım 18.06.2023 tarihinde ama hala sipariş hazırlanıyor diyor. Malum kurban bayramıda yaklaştı ayın 27sinde başka bir şehre gideceğim sizce kargo 5 gün içinde gelirmi?
Knk ben cumartesi günü aldım hala hazırlanıyor gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karne fırsatlarından dolayı büyük yogunluk olsa gerek

5-6 gün sonra göndermişlerdi benimkini.

ben de 17 sinde sipariş vermiştim hala bu şekilde dün müşteri hizmetlerini aradığımda en geç cuma günü kargolanır denildi.
1687423108236.png

Bayram resmi tatildir ve kargolar dahil tatil olur hocam. Kimi firmalar ilk gün öğleden sonra kimi firma 2. gün açar. Ama kargolar bayram boyunca kapalıdır.

Benimki 5. Gün elimde olmuştu ama kargodan gidip kendim aldım pazar gününe denk geliyordu pazartesiyi beklememek için.

Benimkide aynı şekilde 1 haftadır faturalandırılıyor diyor ne zaman düzelicek acaba

bende 20.06.2023 salı günü öğlen 11'de aldım hala sipariş hazırlanıyor diyor. yarın kargoya verilir mi

veya bu siparişi istanbuldan arkadaşıma mağazadan aldırabilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis
Geri