Itopya kargo süresi ne kadardır?

aynı ürünü aldım 500 gb lık 860 evo 1 hafta oldu neredeyse bekliyoruz bakalım kargoya verecekler daha birdaha çok zor itopyadan alışveriş yapmam
Hayir birde sistemi aldım bütün hersey tamam bir tek ssd kaldı o gelmedi pc yi calistiramiyorum bunlar yuzunden

Hayir birde sistemi aldım bütün hersey tamam bir tek ssd kaldı o gelmedi PC yi calistiramiyorum bunlar yuzunden
aynı durumdayım bende tüm parçalar hazır yılmaz abinin ne zaman gönderceğini bekliyoruz

aynı durumdayım bende tüm parçalar hazır yılmaz abinin ne zaman gönderceğini bekliyoruz
Çok sinirliyim ya babam cumartesine kadar vermezler ise iptal edeceğini söyledi.

Aynen zaten full kazık ilk defa 2 3 ürün indirime girdi aldık pişman oluyoruz 60 TL fazla verseydim indirimsiz başka yerden alsaydım keske

Aynen zaten full kazık ilk defa 2 3 ürün indirime girdi aldık pişman oluyoruz 60 TL fazla verseydim indirimsiz başka yerden alsaydım keske
1 hafta sonunda şuan kargoya verdiler sonunda SSDmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok sinirliyim ya babam cumartesine kadar vermezler ise iptal edeceğini söyledi.
o kadar beklemişken iptal etmeyin bence bende aynı durumdaydım şuan verdiler kargoya 1 hafta sonunda

Beyler bende cuma günü montajlı hazır sistem sipariş verdim. Kaç günde elimde olur tahmini? Kafama takılıyor yardımcı olursanız sevinirim
kargoya verilmesi bi 10 günü bulur benim kargomu hayla depoda tutuyorlar veridler kargoya ama bekliyor yani çok tuhaf :D

Geri