Doğrudur ama hiçbir firma zararına mal satmaz. Hangi firma böyle bir riske girer? Ben ömrü hayatımda zararına mal satan bir satıcı görmedim. Siz gördünüz mü?Gidip bir televizyona, büyük bir Youtube kanalına reklam vermek milyon TL gibi tutarlara mâl oluyor. Haliyle çoğu zaman indirimler reklam vermekten çok daha kârlı olabiliyor. Maalesef bilginiz olmayan bir konuda daha fazla bilgi kirliliği yaratmayın lütfen.
ya adam reklama vereceği parayı oraya veriyor işte, neyini anlamıyorsunDoğrudur ama hiçbir firma zararına mal satmaz. Hangi firma böyle bir riske girer? Ben ömrü hayatımda zararına mal satan bir satıcı görmedim. Siz gördünüz mü?
Dostum sen hiç xiaomi nin reklam verdiğini gördün mü? Senelerdir düşük fiyat politikası ile en çok bilinen markalardan biri oldu. Parayı tv ye değil kullanıcıya verince daha çok reklam oluyor.Reklam için zararına mal satıyor yani ha. İnsanları çok büyük yiyorsunuz.
Zararına 2-3 ürün satmak milyon TL'lik reklam projesinden daha az zarara sokabiliyor. Ayrıca devamli olarak para, ürün çevirmekte gerekiykr.Doğrudur ama hiçbir firma zararına mal satmaz. Hangi firma böyle bir riske girer? Ben ömrü hayatımda zararına mal satan bir satıcı görmedim. Siz gördünüz mü?
Lütfen yardımcı olur musunuzAoc c24g1 var 2 bine Philips monitör var 1900 e va 144 hz
Sizce bunlardan birisi mi yoksa 2100 e dell s2422hg mi cevaplarsanız sevinirim
Artık o da yapmaya başladı.Dostum sen hiç xiaomi nin reklam verdiğini gördün mü? Senelerdir düşük fiyat politikası ile en çok bilinen markalardan biri oldu. Parayı tv ye değil kullanıcıya verince daha çok reklam oluyor.
Artık biliniyor ve ucuz fiyatı da yok malesef.Artık o da yapmaya başladı.