Neler Yeni

İtopya mağazalarında 400 IPS fare 560 TL

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu

Keşke sipariş de verebiliyor olsak. Sensörü 400 IPS 50 G değerlerine sahip ve 50 milyon tıklama ömrü var. İstanbul'daydı sanırım mağazaları, yakın olanlar bakabilirler.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Pekte stok yok aslında
1693326646624.png

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ewqewq.png

Sol başparmağın geldiği kısımda ufak bir tuş var, Performax Xotran'ı da bu sebepten dolayı iade etmiştim. Uyarayım dedim. Rahatsız olmayanlar da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her şey Dahil 575,92 TL https://www.amazon.com.tr/dp/B089W6NCJZ/ Paniğe Gerek Yok
Reis bu fiyatta mümkün değil 400 IPS 50G fare yok. Cidden iyiymiş bu link, paylaşsaydınız keşke sıcak fırsatlar köşesinde.
Yalnız az önce fark ettim başparmağın geldiği yerde ufak bir tuş var. O tuşa sahip fareler beni rahatsız ediyorlar.
Performax Xotran'ı o yüzden iade etmiştim.

ewqewq.png

Sol başparmağın geldiği kısımda ufak bir tuş var, Performax Xotran'ı da bu sebepten dolayı iade etmiştim. Uyarayım dedim. Rahatsız olmayanlar da var.

Reis bu fiyatta mümkün değil 400 IPS 50G fare yok. Cidden iyiymiş bu link, paylaşsaydınız keşke sıcak fırsatlar köşesinde.
Yalnız az önce fark ettim başparmağın geldiği yerde ufak bir tuş var. O tuşa sahip fareler beni rahatsız ediyorlar.
Performax Xotran'ı o yüzden iade etmiştim.
Ah bir de kargolayan AmazonGermany değil de Amazon TR olsaydı kargo ücretsiz olurdu :p

Son düzenleme:

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mu, rog keris mı? Hangisi alınır sizce?
Kral senin dediğin farenin sadece sensörüne bakarak hızlıca bir çıkarımda bulunmuştum ancak biraz daha inceledikten sonra benim alasım geldi şu an fareyi sdgojsdhgosd. Hiçbir lehim, skatez kaldırma işlemi gerekmeden switch değişimi yapılabiliyor farede 1 dakikada.
Paket içeriğinden yedek skatez takımı ve switch de geliyor. Üstelik İtopya'da indirimde 750 liraymış. Ciddiyim alabilirim şu an bu fareyi. :D
Özellikleri çok güzel. Yarım saat önce niye böyle fareler yok piyasada acaba diye düşünüyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
S
O kadar yüksek bütçeniz varsa daha iyi fareler var. SteelSeries Prime gibi.
Bu da iyiymiş Trendyol'da 700 TL. 700-800 TL bütçe için en iyi mouse bu mu sizce

Kral senin dediğin farenin sadece sensörüne bakarak hızlıca bir çıkarımda bulunmuştum ancak biraz daha inceledikten sonra benim alasım geldi şu an fareyi sdgojsdhgosd. Hiçbir lehim, skatez kaldırma işlemi gerekmeden switch değişimi yapılabiliyor farede 1 dakikada.
Paket içeriğinden yedek skatez takımı ve switch de geliyor. Üstelik İtopya'da indirimde 750 liraymış. Ciddiyim alabilirim şu an bu fareyi. :D
Özellikleri çok güzel. Yarım saat önce niye böyle fareler yok piyasada acaba diye düşünüyordum.
Evet, birkaç gün önce 900 TL'ydi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu da iyiymiş Trendyol'da 700 TL. 700-800 TL bütçe için en iyi mouse bu mu sizce

Evet, birkaç gün önce 900 TL'ydi
Kral ben Rog Keris almayı düşünüyorum şu anda. Özellikleri cidden çok iyi. Vidalarının skatezlerinin altında olmaması ve switch değişimi için lehim gerekmemesi, paket içeriğinden yedek switch ve skatez takımı çıkması fareye aşık etti beni. İzninle sıcak fırsatlar kategorisine konusunu açıyorum, millet de görsün hem kullanmış olup beğenmediği özelliği olanlar varsa bilgilendirirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
S
Kral ben Rog Keris almayı düşünüyorum şu anda. Özellikleri cidden çok iyi. Vidalarının skatezlerinin altında olmaması ve switch değişimi için lehim gerekmemesi, paket içeriğinden yedek switch ve skatez takımı çıkması fareye aşık etti beni. İzninle sıcak fırsatlar kategorisine konusunu açıyorum, millet de görsün hem kullanmış olup beğenmediği özelliği olanlar varsa bilgilendirirler.
Hayırlı olsun hocam, açabilirsin tabi ki. Ben de rog keris alacağım sanırım

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hayırlı olsun hocam, açabilirsin tabi ki. Ben de rog keris alacağım sanırım
Yeminle aşık oldum fareye. Yalnız ufacık 1 kusur buldum. Keşke kablosu da çıkartıp takılabiliyor olsaydı. Kablosuna zarar gelirse değiştirirdik.
Çünkü cidden bu fareyi aldım mı 10 yıl kullanırsın. Ömürlük fare gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom