Neler Yeni

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben saat 06.50de geldim 65. Sıradayım diye döndüm toplam 40km yolu boşa gelmiş oldum. Çocuğun biri dün 21.00da gelmiş isim yazdırmış 25. Sıradaymış böyle sıra olabilir mi? Önünde bekleyen 10kişi yok ama isim sırası yapılmış. Dünden gelip isim yazdırıp evine dönmüş bir 25 kişi ya da torpil artık bilmiyorum. Olay bundan ibaret rezillik başka bir şey değil..
böyle bir şey yok sallamış sana sıraya gelmeyin gidin diye

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
O sırada bekleyen alır abi başka yolu yok öyle isim yazayım gideyim başka zaman geleyim falan. Kimse (itopya dahil) böyle bir şeye izin vermez.

YYyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Yıldızhan
Abdullah günaydın, aynı aileden 10 kişi gelip sistem alıyorlar. Hiçbir akıl bunların kullanmak için aldığını da düşünmez. Bir liste yapılmış o listeye göre alıyor İtopya Beylikdüzü. Arayıp sorabilirsin 10 kişilik aynı soyada sahip kişilerin içeri alınıp alınmadığını. Ki bu insanlar sırada beklemiyorlardı arabalarında beklediler. Alım başlayınca da gelip sıraya girdiler. Bu kadar insan soğukta rezil oldu ama yine al-satçıların önüne geçilemedi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah günaydın, aynı aileden 10 kişi gelip sistem alıyorlar. Hiçbir akıl bunların kullanmak için aldığını da düşünmez. Bir liste yapılmış o listeye göre alıyor İtopya Beylikdüzü. Arayıp sorabilirsin 10 kişilik aynı soyada sahip kişilerin içeri alınıp alınmadığını. Ki bu insanlar sırada beklemiyorlardı arabalarında beklediler. Alım başlayınca da gelip sıraya girdiler. Bu kadar insan soğukta rezil oldu ama yine al-satçıların önüne geçilemedi
Sordum hepsi birinci yakın akraba değil ve hepsi farklı kredi kartı İle Satın alacakmış yasal olarak alma denilmez.

YYyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Yıldızhan
Sordum hepsi birinci yakın akraba değil ve hepsi farklı kredi kartı İle Satın alacakmış yasal olarak alma denilmez.
Öyle diyorsanız öyledir ancak o sırada yaşananlar yüzünden alabilecek insanlar şu an alamıyor. Saat 9.50de gelip sıraya geçip içeri giriyorlar :) Yazık yani bunun önüne geçilememesi

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Merhaba site ismi vermeyeceğim.İmac 21.5 i5 satın aldım bir siteden ve fiyatı diğer sitelere göre yaklaşık 2500 TL daha uygundu.Sitenin tek şartı ödeme esnasında öğrenci belgesi yüklemek.Öğrenci belgemi yükleyip ödemeyi yapıp onaya gönderdim ve 15 dakika sonra onay geldi ve satın aldım.Tam anlamıyla böyle bir sistem yapılırsa muhtemelen bir adım daha önüne geçmiş olursunuz alım satım yapmak isteyenlerin.Görüyorum kullanmak için satın almaya çalışan kitle aslında öğrenci kitlesi dolayısıyla onlar açısından herhangi bir problem olmayacaktır.Buna benzer başka bir fikir de geliştirilebilir.Mağazadan satış olayı da bu şekilde öğrenci belgesi ile yapılabilir ve aynı soy isme bir adetten daha fazla satış yapılamaz şeklinde olabilir.Talep çok fazla ve sizin biraz daha katı ve kullanıcıya yönelik sistemler geliştirmeniz şart açıkçası.Saygılar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Öyle diyorsanız öyledir ancak o sırada yaşananlar yüzünden alabilecek insanlar şu an alamıyor. Saat 9.50de gelip sıraya geçip içeri giriyorlar :) Yazık yani bunun önüne geçilememesi
Hayır öyle de bir şey yok kuyruk sırasına göre satın alım yapılıyor

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba site ismi vermeyeceğim.İmac 21.5 i5 satın aldım bir siteden ve fiyatı diğer sitelere göre yaklaşık 2500 TL daha uygundu.Sitenin tek şartı ödeme esnasında öğrenci belgesi yüklemek.Öğrenci belgemi yükleyip ödemeyi yapıp onaya gönderdim ve 15 dakika sonra onay geldi ve satın aldım.Tam anlamıyla böyle bir sistem yapılırsa muhtemelen bir adım daha önüne geçmiş olursunuz alım satım yapmak isteyenlerin.Görüyorum kullanmak için satın almaya çalışan kitle aslında öğrenci kitlesi dolayısıyla onlar açısından herhangi bir problem olmayacaktır.Buna benzer başka bir fikir de geliştirilebilir.Mağazadan satış olayı da bu şekilde öğrenci belgesi ile yapılabilir ve aynı soy isme bir adetten daha fazla satış yapılamaz şeklinde olabilir.Talep çok fazla ve sizin biraz daha katı ve kullanıcıya yönelik sistemler geliştirmeniz şart açıkçası.Saygılar.
Soyisime bir şey yapılamaz ama webde öğrenciye indirim gibi yapılabilir. O zaman gider sahte öğrenci belgeleri yaparlar 😅

YYyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Yıldızhan
Yani biz gördüğümüzü söylüyoruz ama sana göre öyle bir şey yok. Kimseye bir ithamım yok ancak durum böyle, sana bilgi veriliyorsa yanlış veriliyor çünkü dışarıda 3-4 saat beklemediler

O kadar insan var orda, sokmayacaktınız önünüze. Siz önünüze geçirdikten sonra geçmiş olsun. Yasal olarak satmıyorum diyemez kimse

H.Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Burak Okur
Abi babam sabahın 6'sında yola çıktı hala bekliyor ve 54. sırada bi 5 stok daha gelemez mi?

Top Bottom