Geçen sene 7k ya 2060li sistem vardı. Bu kadarEkmek,yağ şimdi de bilgisayar kuyruğu. En basit şeyler bile sırayla almak zorunda kalmış insanlar. Yok itopya yok sıram gitti diye yaygara kopuyor. Sıkıntı ne itopya da ne sırada. Sıkıntı sabahın 6 sında orta seviye bir bilgisayara insanları muhtaç edenlerde
Tipik bir alsatçı yok adam alıyor oynuyor satarsam da satarım kafasında ilan açıyor.@Abdullah Hacıgül Al-satçıların önüne gene geçemediniz hocam ben yazılım mühendisliği okuyorum ihtiyacım var al-satçılar alıyor Yani tek kelime ile yazık...
(Bence) Foruma özel stok açılabilirdi hocam.Tipik bir alsatçı yok adam alıyor oynuyor satarsam da satarım kafasında ilan açıyor.
Yazılım mühendisliği için ekran kartına ihtiyacın yok. Mağduriyet yapma bence. Oyun için alıyorsun@Abdullah Hacıgül Al-satçıların önüne gene geçemediniz hocam ben yazılım mühendisliği okuyorum ihtiyacım var al-satçılar alıyor Yani tek kelime ile yazık...
Dostum zaten hem oyun hemde tasarım için tasarım yapıp paramı kazanıyorum.Yazılım mühendisliği için ekran kartına ihtiyacın yok. Mağduriyet yapma bence. Oyun için alıyorsun
Tipik bir alsatçı yok adam alıyor oynuyor satarsam da satarım kafasında ilan açıyor.
Hocam sıraya girip alınıyor değil mi? Hayırlı olsun bu arada.Acıbadem şubesinde çoğunluk tek fanlıydı bi ona üzüldüm neyse aldık artık emeği geçen @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim