9700 e koymus bide 3060 satiyor sankiAlıntıyı görüntüle
Oynamayıp Fırsatçı al-satçılar da var
9700 e koymus bide 3060 satiyor sankiAlıntıyı görüntüle
Almak istesen bile böyle kişilerden almayacaksın ellerinde kalır umarım sistemler.Biz daha alamadık adamlar satmaya başlamış bile...
kesinlikle sana katılıyorum gerçekten ben 25 yasındayım bu ülkenin insanları bunu hakketmiyor-hak ediyor çözemiyorum ama gerçektern yazıkValla hocam bu gidişle zor alırız dolar ufaktan yükselmeye başladı hani zaten bu sistemler bu kadar etmez adam 1 sene önce 3060 ti alıyor bu fiyata biz giriş seviye bir kart için 4 saat 5 saat sıra bekliyoruz gerçekten yazık ya ne bileyim bu kadar zor olmamalı ama maalesef ülkenin geldiği durum ortada
Bu Allahsizlarin yüzünden alamadık işte cikipta kimse felsefe yapmasın bana o kadar rezillik çektik sıkıntıya girdik 5 saniye de stok bitti lanet olsun böyle işe de sisteme de.Alıntıyı görüntüle
Hayırlı Olsun hocam ITX kartınımı aldınız ?Acıbadem şubesinde çoğunluk tek fanlıydı bi ona üzüldüm neyse aldık artık emeği geçen @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim
Sert yorumlar istiyorlarBiz daha alamadık adamlar satmaya başlamış bile...
kaçta mağazanın önünde oldun hocam bende Ankara da gideceğimAcıbadem şubesinde çoğunluk tek fanlıydı bi ona üzüldüm neyse aldık artık emeği geçen @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim
4.30 gibi gittim 16.sıradaydımkaçta mağazanın önünde oldun hocam bende Ankara da gideceğim
Hocam bilgisayarı direkt veriyorlarmı yoksa belirli bir tarih verip o tarihtemi aldırtıyorlar?4.30 gibi gittim 16.sıradaydım
Mağaza artık yokBekleyenler ara sıra yazarsa çok güzel olur.
Gidecek arkadaşlar içinde bilgilendirme olabilir.
Birde foto atın ortamı görelim
Kardeşim aldın mı sistemi?4.30 gibi gittim 16.sıradaydım