Neler Yeni

İtopya monitör ölü piksel

Cadof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağdaş Kılıç
İtopyadan monitör aldım ölü piksel çıkması durumunda yardımcı oluyorlar mı bir kaç yerde okudum sıkıntı yaşıyan olmuş bilgisi olan var mıdır acaba

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Ölü piksel itopyayı pek bağlamaz aldığınız markayı bağlar. Mesela x marka bir monitör aldıysanız onların bu konudaki tavrı belirleyici olur.

rangerpd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen Atılgan
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
müşteri hizmetleri pek iyi degil itopyanın

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
İtopyadan monitör aldım ölü piksel çıkması durumunda yardımcı oluyorlar mı bir kaç yerde okudum sıkıntı yaşıyan olmuş bilgisi olan var mıdır acaba
tüketici hakem heyetiyle uğraştırıyorlar diye biliyorum.

Cadof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağdaş Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüketici hakem heyetiyle uğraştırıyorlar diye biliyorum.
Şansımıza çıkarsa bi sıkıntı uğraşcaz durcaz o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

müşteri hizmetleri pek iyi degil itopyanın
Aradım konuştum pakette eksik olmaz ürünün üstündeki jelatinleri sökmezseniz iade edebilirsiniz dediler ama inşallah sıkıntı çıkmaz

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566

rangerpd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen Atılgan
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Aoc 24g2u da ölü piksel çıkmıştı anında değişim yaptılar, markadan markaya değişiyor galiba garanti süreci.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Satın aldığınız firmayla alakalı bir durum değil. Monitörün teknik servisiyle ve markanın politikalarıyla alakalı.
AOC sıfır ölü pixel garantisi veriyor mesela ama diğer çoğu marka en az 2-3 tane olacak da ortada olacak diye saçma politikalar belirlemişler. Yaptıkları kanunsuz. Bir tane bile ölü pixel çıksa değiştirmek zorundalar. Eğer işi yokuşa sürerlerse de THH'ye başvurup geç de olsa değiştiriyorsunuz.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Şansımıza çıkarsa bi sıkıntı uğraşcaz durcaz o zaman

Aradım konuştum pakette eksik olmaz ürünün üstündeki jelatinleri sökmezseniz iade edebilirsiniz dediler ama inşallah sıkıntı çıkmaz
Tüketici yasaları öyle demiyor. Jelatinini açsanız dahi iade edebiliyorsunuz ancak firma işi yokuşa sürünce tek iade şansı thh ile oluyor.
Not: Ayıplı ürünlerde ilk 6 ay tüketicinin seçimlik hakkı var (iade/değişim/tamirat birini seçebilirsiniz). Yine firma işi yokuşa sürerse yine thh çözüm.

Cadof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağdaş Kılıç
Aoc 24g2u da ölü piksel çıkmıştı anında değişim yaptılar, markadan markaya değişiyor galiba garanti süreci.
Bende aynı modeli aldım ustam nasıl başvurdun süreci anlatabilir misin

Satın aldığınız firmayla alakalı bir durum değil. Monitörün teknik servisiyle ve markanın politikalarıyla alakalı.
AOC sıfır ölü pixel garantisi veriyor mesela ama diğer çoğu marka en az 2-3 tane olacak da ortada olacak diye saçma politikalar belirlemişler. Yaptıkları kanunsuz. Bir tane bile ölü pixel çıksa değiştirmek zorundalar. Eğer işi yokuşa sürerlerse de THH'ye başvurup geç de olsa değiştiriyorsunuz.
Aog model aldım umarım çıkmaz o kadar para verip bu tarz şeylerle uğraşmak insanın hevesini kırıyor

Tüketici yasaları öyle demiyor. Jelatinini açsanız dahi iade edebiliyorsunuz ancak firma işi yokuşa sürünce tek iade şansı thh ile oluyor.
Not: Ayıplı ürünlerde ilk 6 ay tüketicinin seçimlik hakkı var (iade/değişim/tamirat birini seçebilirsiniz). Yine firma işi yokuşa sürerse yine thh çözüm.
Sağ ol ustam

Top Bottom