tüketici hakem heyetiyle uğraştırıyorlar diye biliyorum.İtopyadan monitör aldım ölü piksel çıkması durumunda yardımcı oluyorlar mı bir kaç yerde okudum sıkıntı yaşıyan olmuş bilgisi olan var mıdır acaba
Şansımıza çıkarsa bi sıkıntı uğraşcaz durcaz o zamantüketici hakem heyetiyle uğraştırıyorlar diye biliyorum.
Aradım konuştum pakette eksik olmaz ürünün üstündeki jelatinleri sökmezseniz iade edebilirsiniz dediler ama inşallah sıkıntı çıkmazmüşteri hizmetleri pek iyi degil itopyanın
tersine iyi olduğunu düşnüyorum anakart almıştık 2 ay sonra sıkıntı cıktı gönderdik sıfırını gönderdilermüşteri hizmetleri pek iyi degil itopyanın
Kötü yada iyi bir deneyimim yok forumlarda gördüm baya şikayetçi insan vartersine iyi olduğunu düşnüyorum anakart almıştık 2 ay sonra sıkıntı cıktı gönderdik sıfırını gönderdiler
tersine iyi olduğunu düşnüyorum anakart almıştık 2 ay sonra sıkıntı cıktı gönderdik sıfırını gönderdiler
pek bilgim yok benim de sadece deneyimimi söyleyeyim dedimKötü yada iyi bir deneyimim yok forumlarda gördüm baya şikayetçi insan var
Tüketici yasaları öyle demiyor. Jelatinini açsanız dahi iade edebiliyorsunuz ancak firma işi yokuşa sürünce tek iade şansı thh ile oluyor.Şansımıza çıkarsa bi sıkıntı uğraşcaz durcaz o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradım konuştum pakette eksik olmaz ürünün üstündeki jelatinleri sökmezseniz iade edebilirsiniz dediler ama inşallah sıkıntı çıkmaz
Bende aynı modeli aldım ustam nasıl başvurdun süreci anlatabilir misinAoc 24g2u da ölü piksel çıkmıştı anında değişim yaptılar, markadan markaya değişiyor galiba garanti süreci.
Aog model aldım umarım çıkmaz o kadar para verip bu tarz şeylerle uğraşmak insanın hevesini kırıyorSatın aldığınız firmayla alakalı bir durum değil. Monitörün teknik servisiyle ve markanın politikalarıyla alakalı.
AOC sıfır ölü pixel garantisi veriyor mesela ama diğer çoğu marka en az 2-3 tane olacak da ortada olacak diye saçma politikalar belirlemişler. Yaptıkları kanunsuz. Bir tane bile ölü pixel çıksa değiştirmek zorundalar. Eğer işi yokuşa sürerlerse de THH'ye başvurup geç de olsa değiştiriyorsunuz.
Sağ ol ustamTüketici yasaları öyle demiyor. Jelatinini açsanız dahi iade edebiliyorsunuz ancak firma işi yokuşa sürünce tek iade şansı thh ile oluyor.
Not: Ayıplı ürünlerde ilk 6 ay tüketicinin seçimlik hakkı var (iade/değişim/tamirat birini seçebilirsiniz). Yine firma işi yokuşa sürerse yine thh çözüm.