İtopya Müşteri Hizmetleri

Reaksiyon skoru
86
75 kişi sıra bekledim 1 saatten fazla sürdü. Sıra bana geldiğinde telefon çalarken telefon kapandı. Bu ne rezilliktir.

şikayet vara yaz belki yardımcı olurlar

Kargo süresi ve kargolama konusunda hiç bir sıkıntı yok ama müşteri hitmetleri olarak en kötü firmalardan olabilir. Başka firmada bu kadar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum

Mailden ulaşmayı dene.

Müşteri hizmetlerini arıyoruz sıra bize geldiğinde hattan düşürüyorlar. Mail atıyoruz cevap yok. Yolladıkları monitör çatlak geldi. Kimle iletişime geçicez biz ?

Ben de şuan aradım çalıyor öyle sıradayım gözleri kapadım uzandım dinleniyorum pek bi beklentiye girmemek lazım alışveriş yaptım 15 dk sonra iptal ettim hem site hem de ups hakkında iyi şeyler duymadım 5 saattir iptal işlemim değerlendiriliyor yani 1250 tl değerinde bi alışveriş gerçekleştirmiştim para da kolay bulunmuyor yani şu dönemde

Sürekli yeni ve farklı mercilerde şikayet etmeniz gerekiyor (donanımhaber, şikayetvar, ekşi sözlük, uludağ sözlük vb.). Ancak o şekilde geri dönüş yapıyorlar. Ne kadar yeni mercide şikayet, o kadar çok dönüş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de şuan aradım çalıyor öyle sıradayım gözleri kapadım uzandım dinleniyorum pek bi beklentiye girmemek lazım alışveriş yaptım 15 dk sonra iptal ettim hem site hem de ups hakkında iyi şeyler duymadım 5 saattir iptal işlemim değerlendiriliyor yani 1250 tl değerinde bi alışveriş gerçekleştirmiştim para da kolay bulunmuyor yani şu dönemde
5 saat hiçbir şey. Ben ekran kartı iadesi için 3 ay bekledim. :) 3 ayda iadeyi anca değerlendirdiler.

Geri